El data center d’Agrupació rep un dels Premis a la Innovació en el CPD 2014

Notícies

El data center d’Agrupació rep un dels Premis a la Innovació en el CPD 2014

28 de gener de 2015

El projecte del nou data center per a la companyia asseguradora Agrupació, realitzat per ABAST amb solucions Rittal per a centre de dades, va rebre el premi al “Projecte de Construcció Més Sostenible i Respectuós amb el Medi Ambient”

El passat 21 de gener va tenir lloc l’acte de lliurament dels II Premis a la Innovació en el CPD 2014 organitzat per la publicació Data Center Market (DCM). L’esdeveniment, que es va celebrar al restaurant Columbus de Madrid, va comptar amb l’assistència de 140 professionals del sector dels data centers -amb un perfil de directors generals, de màrqueting, CIOs i responsables de CPDs- i la col·laboració de 20 patrocinadors, entre els quals es trobaven ABAST i Rittal.

El projecte del nou data center d’Agrupació, realitzat l’any passat per Abast Systems i en el qual es va utilitzar principalment tecnologia de Rittal per a centres de dades, va ser guardonat com el “Projecte de Construcció Més Sostenible i Respectuós amb el Medi Ambient”. El jurat dels premis, que va analitzar els principals projectes de CPD realitzats en 2014, va valorar en aquest cas l’ús en el data center d’Agrupació de solucions innovadores per optimitzar l’eficiència energètica. Exemple d’això són l’estructura de cub de racks, la refrigeració amb intercanviadors de calor Rittal LCP situats entre els racks, o l’ús d’una refredadora Rittal IT equipada amb tecnologia “freecooling”, que possibilita una major eficiència energètica a l’aprofitar, en condicions favorables, les baixes temperatures exteriors. Totes aquestes mesures representen, a més d’un estalvi considerable en els costos energètics associats al CPD, un ús més responsable dels recursos i un menor impacte en el medi ambient.

Va recollir el premi Josep Maria Plademunt, cap del Departament de Sistemes d’Informació d’Agrupació.

David Albalate, responsable de negoci de l’àrea Data Center a ABAST, va ser també protagonista al fer lliurament d’un altre dels premis de la nit. Altres dels guardonats en aquesta edició dels Premis a la innovació en el CPD van ser el BBVA, Telefónica, Fujitsu, EMC i Renfe, entre d’altres.

Registration

Forgotten Password?