Nova especialització Oracle Infrastructure as a Service

Notícies

Nova especialització Oracle Infrastructure as a Service

8 de gener de 2018

ABAST ha aconseguit recentment l’acreditació d’Oracle Infrastructure as a Service Specialist. Amb aquesta són ja 13 les certificacions d’especialista Oracle que ha aconseguit ABAST i és la primera centrada exclusivament en serveis cloud. Acredita que ABAST posseeix una sòlida base conceptual i experiència pràctica en les solucions basades en la plataforma IaaS d’Oracle.

Oracle Infrastructure as a Service Specialist

L’especialització d’Oracle Infrastructure as a Service reconeix als partners associats que són competents en la venda i implementació de solucions d’infraestructura com a Servei (IaaS) d’Oracle. La consecució d’aquesta certificació d’especialista s’uneix al reconeixement que Oracle va fer en la seva última reunió de partners, premiant ABAST com millor partner de l’any en Infrastructure as a Service.

Oracle IaaS ofereix un conjunt de capacitats d’infraestructura central, com computació i emmagatzematge flexibles, que li permet implementar i administrar qualsevol càrrega de treball al núvol. ABAST ofereix als seus clients la possibilitat de contractar aquests serveis de manera directa o integrats dins de la seva plataforma de Núvol Híbrid Multicloud.

Altres certificacions Oracle

Una de les àrees d’Oracle en la qual ABAST destaca com un dels més grans experts a Espanya és en la de bases de dades, en la qual compta amb nombroses certificacions com a especialista. Amb un ampli equip de DBAs, ABAST ofereix serveis d’implantació de bbdd, definint l’arquitectura més adequada a cada cas, i proveeix serveis de suport, control i manteniment periòdic per garantir un bon funcionament de les bases de dades en tot moment.

ABAST també proporciona solucions i serveis basats en altres capes de l’stack tecnològic d’Oracle, com la plataforma de desenvolupament i gestió d’aplicacions Oracle Fusion Middleware, solucions d’analítica i Business Intelligence, aplicacions de negoci (Oracle Fusion i Oracle E-Business Suite) o en plataforma hardware (Oracle Engineered Systems).

Especialitzacions Oracle aconseguides per ABAST:

Registration

Forgotten Password?