Noves especialitzacions d’HPE, Microsoft i Oracle el 2017

Notícies

Noves especialitzacions d’HPE, Microsoft i Oracle el 2017

6 de març de 2017

ABAST ha aconseguit en els últims mesos noves especialitzacions i competències en els programes de partnership de Hewlett Packard Enterprise, Microsoft i Oracle, demostrant d’aquesta manera el seu compromís amb la certificació i l’alt nivell de coneixement i experiència en aquestes àrees.

Noves especialitzacions Gold Partner de Hewlett Packard Enterprise

ABAST suma 9 especialitzacions, quatre de categoria Gold i cinc de categoria Silver, en al FY17 d’HPE. Manté les especialitzacions Gold d’especialista en servidors, emmagatzematge, solucions Cloud i Serveis, així com l’especialització Silver en Gestió d’Operacions TI. A aquestes ha afegit dues noves especialitzacions Silver en l’àrea d’HPE Software: Silver Information Management and Governance Specialist i Silver Application Delivery Management Specialist. També en l’àrea de Networking, després de la reformulació del programa de partners duta a terme per HPE, ABAST obté les certificacions com Silver Data Center Networking Specialist i Silver Campus Switching Specialist, així com l’acreditació de Silver Partner d’Aruba.

Nova especialització com Platinum Partner d’Oracle

També en Oracle ABAST ha sumat una nova especialització, en concret la d’Oracle Database Appliance Specialist, sumant així un total d’11 especialitzacions en la seva qualitat d’Oracle Platinum Partner. Aquesta especialització acredita els coneixements i experiència necessaris per desenvolupar amb èxit projectes basats en Oracle ODA.

Noves competències com Gold Partner de Microsoft

ABAST ha afegit recentment les competències Silver Cloud Platform i Silver Datacenter a les altres 5, que ja posseïa com Gold Partner de Microsoft. La competència Silver Cloud Platform acredita els partners especialistes que ofereixen als seus clients solucions IaaS i PaaS en entorn Azure, una de les àrees que ABAST està impulsant amb més força aquest 2017, mentre que la competència Silver Datacenter fa referència als coneixements i experiència en projectes de transformació de centre de dades cap a entorns més flexibles amb les solucions de virtualització i gestió del Windows Server i Microsoft System Center.

Registration

Forgotten Password?