Premi al partner de Veeam amb major creixement

Notícies

Premi al partner de Veeam amb major creixement

26 de març de 2018

ABAST ha estat guardonat per Veeam amb el premi al partner amb major creixement a Espanya durant 2017. És un dels Premis ProPartner que Veeam va lliurar en el marc de la seva trobada anual amb partners, Partner Summit Iberia 2018, celebrat a Madrid el passat 22 de març.

En representació d’ABAST va rebre el premi Felix Pantoja, Responsable Comercial Sector Públic, de mans d’Álvaro Jerez, Director de Canal de Veeam Software.

En qualitat de Veeam ProPartner Gold Reseller, ABAST comercialitza i integra des de fa anys solucions Veeam per assegurar la disponibilitat dels serveis TI a les organitzacions. Les avançades funcionalitats de backup, recuperació i replicació de Veeam per a entorns híbrids (virtualitzats, físics o en el núvol) ajuden els departaments de TI a complir amb els seus objectius de nivell de servei, permetent la recuperació de qualsevol servei de TI i les aplicacions i dades associades en qüestió de minuts o segons.

ABAST aporta també la seva condició d’expert en solucions d’emmagatzematge i backup d’HPE i Dell EMC, en entorns virtualitzats amb VMware o Hyper-V, en Microsoft Azure i Office 365, per a, en combinació amb els productes de Veeam, oferir solucions per a una completa protecció de tot el centre de dades. Amb una llarga experiència en aquest tipus de projectes, ABAST ha assessorat a un gran nombre de clients i protegit més de 4000 màquines virtuals amb solucions Veeam

Registration

Forgotten Password?