Nou Centre de Dades de Dorna Sports

Dorna Sports, l'empresa organitzadora de l'Mundial de Motociclisme MotoGP ™, va decidir construir un nou Centre de Dades per a garantir la seguretat, disponibilitat i eficiència dels seus equips TI. Per a això van confiar en ABAST, qui va dissenyar un CPD modular altament segur amb tecnologia de Rittal, Socomec i Commscope. El projecte ha estat premiat en la categoria "CPD de l'any en una empresa privada" en els Data Center Market Awards 2020.
Read More
Eurecat

Nou Centre de Dades d’Eurecat

El creixement d'Eurecat va fer necessari un canvi de seu corporativa i es va decidir aprofitar les obres d'adequació de les noves oficines per construir un nou Data Center que prestaria servei a tots els usuaris d'Eurecat, incloses les seus territorials. Per abordar aquest projecte Eurecat va confiar en ABAST, utilitzant solucions Rittal per complir amb els objectius desitjats.
Read More

Nou centre de dades de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC)

ABAST ha estat l'encarregat de la construcció del nou data center de la CNMC, l'organisme públic que s'encarrega de vetllar pel bon funcionament dels mercats en interès dels consumidors i les empreses. Un projecte en el qual s'han utilitzat solucions Rittal i s'han seguit els preceptes d'exigents normatives amb l'objectiu de garantir la seguretat i disponibilitat dels sistemes TI sota criteris també d'eficiència i sostenibilitat.
Read More

Nou Data Center de Kamax

ABAST ha construït un segon CPD per Kamax que busca assegurar la disponibilitat de les TI davant de qualsevol contingència. Amb una configuració actiu-actiu, qualsevol dels dos CPDs pot actuar de seguretat de l'altre en cas d'emergència o parada per manteniment, assegurant la continuïtat dels seus processos de negoci. El CPD es va realitzar utilitzant tecnologia de Rittal, del qual ABAST és Strategic Partner a Espanya.
Read More

CPD d’alta seguretat a la seu corporativa de DKV Seguros

ABAST va ser l'encarregat de construir el CPD principal per DKV Seguros en la seva nova seu corporativa de Saragossa, sota estrictes criteris d'eficiència, modularitat i seguretat. El centre de dades es va realitzar utilitzant tecnologia RiMatrix de Rittal, fabricant líder en solucions per Data Center, per al qual ABAST és Strategic Partner a Espanya.
Read More

Micro Data Center per al centre logístic de RUBI

Per garantir la seguretat de les dades i equips TI en el seu principal centre industrial i logístic, i assegurar així la continuïtat dels serveis de TI i dels processos de negoci associats, ha confiat en la solució de Micro Data Center de Rittal, instal·lada per els experts en tecnologia per a centres de dades d'ABAST.
Read More

Nou Data Center per a Noel Alimentària S.A.U.

Noel Alimentària S.A.U. amb l'objectiu de garantir la seguretat de la informació, minimitzar el risc d'aturades i millorar l'eficiència energètica, va decidir emprendre la construcció d'un nou centre de dades segur i eficient. El projecte va ser desenvolupat per ABAST utilitzant solucions Rittal.
Read More

Nou centre de dades d’Agrupació

Després del canvi de la seu central d'Agrupació a un nou edifici, Abast Systems va ser l'encarregat del projecte de construcció del nou data center principal i del posterior trasllat tècnic de tota la infraestructura TI. Un projecte realitzat principalment amb solucions Rittal per a centres de dades.
Read More

Registration

Forgotten Password?