Trend Micro TippingPoint

Next Generation Intrusion Prevention System (NGIPS)

TippingPoint és un Sistema de Prevenció d'Intrusions d'última generació (Next-Generation IPS) que actua en línia i en temps real per defensar les dades crítiques i les aplicacions d'atacs avançats sense que afecti al rendiment i la productivitat.

ABAST li ofereix la seva experiència i coneixements per a projectes relacionats amb aquestes solucions.

Obtingui una seguretat de xarxa proactiva i detecció d’intrusions en temps real en línia per protegir-se de les amenaces cibernètiques orientades a aplicacions, xarxes i dades crítiques.

Característiques destacades

 • Execució en temps real

  L’execució en temps real i en línia protegeix les dades, aplicacions i infraestructura crítics sense afectar el rendiment de la xarxa. Defensa la xarxa, des del perímetre al centre de dades i al núvol, buscant remeis de forma automàtica per als sistemes vulnerables.

 • Tècniques de defensa d’aprenentatge automàtic (machine learning)

  Els filtres de vacunes digitals maximitzen la protecció amb la màquina aprenent a crear models matemàtics per predir si el tràfic de xarxa és maliciós o benigne. Aquests models són contrastats amb el trànsit de la xarxa i TippongPoint NGIPS pren decisions en temps real per bloquejar de forma immediata i precisa el trànsit maliciós que emula característiques de malware conegut o desconegut, amb un impacte mínim en el rendiment de la xarxa.

 • Rendiment de seguretat de xarxa escalable

  Trend Micro TippingPoint ofereix la primera solució autònoma de seguretat de xarxa escalable fins a 100 Gbps, dissenyada per a centres de dades d’alta velocitat i xarxes empresarials amb requisits d’alt rendiment.

 • Intel·ligència d’amenaces líder en la indústria

  La intel·ligència d’amenaces de DVLabs i la iniciativa Zero Day ajuda a la seva organització a controlar el cicle de vida de l’administració de pegats, proporcionant cobertura preventiva en el termini que transcorre entre el descobriment d’una vulnerabilitat i la disponibilitat d’un pegat, a més de una protecció addicional per als recursos heretats i fora de suport programari. Lliurats setmanalment, o immediatament quan emergeixen vulnerabilitats crítiques, els filtres de vacunes digitals es poden implementar automàticament sense necessitat d’interacció amb l’usuari.

Trend Micro TippingPoint és…

Fiable

Trobi immediatament si hi ha algun intent d’intrusió amb aquest sistema de prevenció d’intrusions de protecció amb capacitats de fallback de nivell 2.

Eficaç

Obtingui una cobertura completa amb més de 9000 filtres de seguretat escrits per abordar els atacs de dia zero i les vulnerabilitats conegudes .

Senzill

Mira el que consideris més important d’un cop d’ull amb un panell principal totalment personalitzable i una consola de gestió que s’implementa un 33% més ràpid que la competència.

Ràpid

Fins a 100 Gbps de protecció amb menys de 40 microsegons de latència de xarxa.

img_hp_tippingpoint_01

Obtingui una visió completa del rendiment de tots els sistemes d’HP a la xarxa a través de monitors que li ofereixen un panorama general.

img_hp_tippingpoint_02

Obtingui els informes que necessita: anàlisi de panorama general amb informes de tendències, gràfics en temps real o de correlació sobre dades estadístiques de tràfic i esdeveniments filtrats d’atacs.

img_hp_tippingpoint_03

Obtingui una visió contínua dels registres d’esdeveniments de seguretat basats en una anàlisi en profunditat per contenir els atacs a mesura que sorgeixen, mitigar els danys i localitzar i identificar els autors.