ABAST, certificat com Oracle VM 3 Specialist

Notícies

ABAST, certificat com Oracle VM 3 Specialist

2 de maig de 2018

ABAST ha arribat ja a les 15 certificacions com a especialista en solucions Oracle al sumar recentment l’acreditació d’especialista en Oracle VM 3, l’última versió de la solució de virtualització d’Oracle. Amb aquesta especialització, Oracle certifica que ABAST té un gran coneixement de la solució i experiència en projectes de virtualització i serveis en el núvol.

Oracle VM 3 Specialist

L’especialització en Oracle VM 3 reconeix ABAST com a partner d’Oracle expert en les solucions de virtualització Oracle VM Server for x86 i Oracle VM Manager.

Oracle VM Server for x86 i Oracle VM Manager són tecnologies essencials per a les pràctiques de virtualització i d’infraestructura en núvol sobre plataforma Oracle. Oracle VM és una aplicació escalable, impulsada pel disseny i preparada per a la implementació ràpida d’aplicacions i l’administració de cicles de vida completament integrats per a serveis de núvol i virtuals. Oracle VM permet implementar i redistribuir aplicacions ràpidament en plantilles o muntatges estandarditzats i està altament integrat amb tots els nivells de l’stack d’Oracle, des de servidors fins a xarxes, inclosos els Oracle Engineered Systems. Ofereix també sistemes preconfigurats i de prova per accelerar la implementació d’infraestructura.

Per obtenir aquesta acreditació, ABAST ha hagut d’aconseguir noves certificacions tècniques i comercials, i acreditar la seva experiència en projectes amb referències de clients.

Altres certificacions Oracle

Amb aquesta, ABAST suma ja 15 especialitzacions d’Oracle en diferents àmbits:

Database: Oracle Database 12c i 11g, Oracle Real Application Clusters 12c i 11g, Oracle Enterprise Manager 12c i Oracle Database 11g Performance Tuning.

Middleware: Oracle WebLogic Server 12c i Oracle Application Development Framework 12c

Cloud Solutions: Oracle Mobile Cloud Service i Oracle Infrastructure as a Service

Engineered Systems: Oracle Database Appliance Specialization i Oracle Exadata Database Machine

Servers and Storage Systems: Oracle VM 3 i Oracle Linux 6

Applications: Oracle EBS R12.1 Financial Management

Especialitzacions Oracle aconseguides per ABAST:

Registration

Forgotten Password?