ABAST News – Setembre 2010

Notícies

ABAST News – Setembre 2010

1 de setembre de 2010

ABAST News – Setembre 2010

ABAST News Setembre 2010

Descarregui el PDF de la nostra revista ABAST News de setembre de 2010
Descarregar

SUMARI

Abast Solutions, Partner Platinum d’Oracle

Després dels canvis que Oracle ha realitzat aquest any en el seu nou programa de partners, Abast Solutions s’ha convertit en un dels pocs integradors a Espanya acreditat com a Partner Platinum, la categoria elit de canal certificat del fabricant líder en software empresarial.

Abast Grup és IBM Premier Business Partner

Abast Solutions i Abast Systems aconsegueixen la categoria de màxim nivell com a partners de negoci d’IBM Software gràcies a les certificacions tècniques i desenvolupament de projectes en les àrees de IBM Lotus Software i IBM Cognos Software.

Nous serveis de suport hardware d’Abast Systems

La companyia consolida la seva aposta pels serveis de suport i manteniment i oferirà a partir d’aquesta tardor també serveis de suport i reparació de hardware. La certificació com HP Authorized Service Partner permet a Abast Systems prestar directament serveis de suport per a servidors i sistemes d’emmagatzematge associats a la garantia de fàbrica i als paquets de suport (HP Care Pack) d’aquest fabricant.

Grans novetats en la família de servidors HP Integrity

Abast Systems, com HP Computing Systems Specialist, posa ja a disposició dels seus clients les noves solucions HP Integrity que milloren notablement el nivell de servei, proporcionant fins a un 100% de disponibilitat de les aplicacions i simplificant l’entorn informàtic de missió crítica.

Noves aliances i certificacions com a experts en virtualització

Abast Systems renova les seves certificacions com a Partner Enterprise de VMware i HP Gold Preferred Partner Virtualization Specialist, incorpora a la seva oferta les solucions de Veeam per a la gestió de virtualització i obté també la competència d’especialista en Virtualització com Microsoft Gold Certified Partner.

Abast Systems participa en la revisió de la traducció al castellà de ITIL V3

Ferran Puentes, Director de Serveis d’Abast Systems, ha participat juntament amb altres quatre professionals de la unitat de negoci Integrity IT especialistes en les bones pràctiques de les TI, en la revisió de la traducció al castellà del llibre ‘Estrategia del servicio’, un dels cinc toms que composa la nova edició d’ITIL v3.

Com iniciar-se en les millors pràctiques de la Gestió de TI

Quan els departaments d’informàtica són reduïts les organitzacions de TI tenen una sèrie de reptes que els estàndards i metodologies de gestió poden ajudar a abordar. En aquests casos no és tan important el canvi cultural com la necessitat d’implantar aquestes pràctiques de la manera més pràctica i senzilla possible.

Èxit dels esdeveniments amb gust futboler organitzats per Abast Systems amb Avaya i HP Software

La passada primavera, coincidint amb els moments més emocionants de la Lliga de Futbol Professional, Abast Systems va realitzar en els estadis del F.C. Barcelona i del Reial Madrid diversos esdeveniments que van ser un èxit tant per l’interès dels temes tractats com per l’entorn en el qual van tenir lloc.

Abast Systems, premi al millor canal indirecte d’AVAYA

La unitat de negoci Enterprise Communications d’Abast Systems ha estat premiada per Avaya per la seva tasca durant l’any 2009. Durant aquest any la unitat de negoci Enterprise Communications d’Abast Systems va desenvolupar 25 projectes basats en telefonia IP i SIP amb un desplegament de més de 5000 end points.

Implantació global de Gestió del Servei a PELAYO

Pelayo, una de les majors Mútues Asseguradores d’Espanya amb més de 1600 mediadors i 300 oficines, aposta per les eines HP Operations Manager i HP Business Availabity Center per optimitzar la disponibilitat i rendiment de la seva infraestructura TI.

Abast Solutions implantarà Oracle E-Business Suite al sistema informàtic del MACBA

Abast Solutions integrará l’ERP Oracle eBusiness Suite al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) per a les diferents àrees funcionals (Finances, Compres i Contractació, Gestió d’inventari, Projectes, Gestió d’Espais, Gestió de Recursos Humans, Gestió Documental, CRM i Indicadors de Gestió).

Fundería Condals aporta qualitat als seus processos de gestió amb IBM Cognos 8

La companyia volia disposar d’un sistema per al mesurament i seguiment dels objectius marcats en cadascun dels seus processos empresarials i IBM Cognos ho va fer possible al proporcionar una solució completa per a l’obtenció, monitorització i anàlisi de la informació.

Registration

Forgotten Password?