ABAST, reconegut com a Microsoft Solution Partner per a Business Applications i Modern Work

Notícies

ABAST, reconegut com a Microsoft Solution Partner per a Business Applications i Modern Work

31 de gener de 2023

Microsoft va deixar enrere fa uns mesos el sistema de certificació de competències Silver i Gold per crear un nou programa de partners “Microsoft Cloud Partner Program” basat en les seves grans àrees de solucions. Gràcies a la trajectòria, a l’èxit en clients i a la capacitació del seu equip tècnic, ABAST ha obtingut les designacions de Partner de Solucions de Microsoft a les àrees de Business Applications i Modern Work.

Nou programa de Partners de Microsoft

Microsoft va posar en marxa l’octubre passat el seu renovat programa de socis, Microsoft Cloud Partner Program , que inclou un nou criteri de designacions per certificar la capacitació dels seus partners centrat en sis àrees de solucions. El seu objectiu principal és reflectir l’enorme i contínua transformació digital en entorns cloud i dotar els partners de noves certificacions que els avalin davant dels seus clients com a especialistes de cadascuna de les seves àrees de solucions al núvol.

Per atorgar aquestes designacions, Microsoft considera el compliment d’una sèrie de requisits basats en rendiment, habilitats tècniques i èxit en clients . Amb aquestes noves designacions, Microsoft pretén potenciar la qualitat i la capacitació dels partners i la seva contínua transformació i èxit en els projectes.

El nou sistema de designacions valida de manera clara i immediata la capacitat d’un Microsoft Solution Partner per complir els requisits específics i canviants de les organitzacions a què presta servei, ja que té en compte les capacitats tècniques, coneixement, innovació i historial de lliurament de solucions plenament operatives i reeixides. Per a les empreses que volen emprendre un pla de transformació digital amb tecnologia Microsoft, saber que el partner compta amb una d’aquestes designacions us ofereix la seguretat que ha escollit un soci tecnològic de total confiança per tirar endavant els seus projectes.

Microsoft Solution Partner

Modern Work

La primera de les designacions de Partner de Solucions Microsoft aconseguida per ABAST va ser la de Treball Modern, que distingeix els socis amb gran capacitat per ajudar els seus clients a augmentar la seva productivitat i fer una transformació cap al treball híbrid mitjançant la suite de solucions Microsoft 365.

Aquesta certificació d’especialista a Microsoft 365 es podia aconseguir a través de dos tracks diferenciats, Enterprise (gran empresa) i SMB (Pyme). ABAST ha superat amb escreix la puntuació necessària en tots dos tracks, demostrant així la seva capacitat de desplegar les solucions Microsoft 365 en qualsevol organització independentment de la seva mida.

Microsoft Solution Partner

Business Applications

Com a partner en solucions per a aplicacions empresarials, ABAST ha demostrat la seva àmplia facultat per oferir solucions amb Dynamics 365 i Power Platform. Aquesta designació acredita l’alta capacitació tècnica, experiència i habilitat d’ABAST per realitzar projectes d’èxit que impulsen la transformació digital als seus clients a través de solucions com Dynamics 365 Business Central o Dynamics 365 Customer Engagement (Sales, Marketing, Customer Service…), entre altres.

Per mitjà d’aquest reconeixement, ABAST es consolida com un dels partners de referència de Microsoft a Espanya en tecnologia Dynamics 365 i continua ferm a la seva estratègia de creixement i evolució.

Registration

Forgotten Password?