ABAST suma 3 noves competències Gold Microsoft

Notícies

ABAST suma 3 noves competències Gold Microsoft

8 de juny de 2020

En les últimes setmanes, i gràcies a l’esforç en capacitació del nostre equip tècnic i de el bon acompliment com a integrador de solucions Microsoft, ABAST ha aconseguit arribar al nivell Gold en les competències Collaboration and Content, Communications i Messaging. Amb aquestes són ja un total de 9 competències Gold, a més d’altres 2 Silver, les que ABAST acredita com a partner de Microsoft, confirmant-lo com un dels partners més destacats a Espanya, aportant valor i coneixement en projectes basats en solucinos Microsoft tant en cloud com on premise.

Les tres noves competències Gold aconseguides estan relacionades amb el concepte de Lloc de Treball Modern impulsat per Microsoft i cobren especial rellevància en entorns de Teletreball com el que moltes organitzacions han hagut de posar en marxa a causa de l’emergència sanitària pel COVID-19.

La competència Gold Communications acredita els partners que han demostrat experiència en el lliurament de solucions com Microsoft Teams o Skype Empresarial a entorns híbrids i de núvol. La de Gold Messaging, als especialistes en els productes Microsoft Exchange i Exchange Online i eines de col·laboració relacionades. Finalment, la competència Gold Collaboration and Content acredita els coneixements i experiència en solucions de col·laboració i intranet basades en Sharepoint, que permeten administrar contingut, coneixements i aplicacions per impulsar el treball en equip,

Per complir amb els requeriments d’aquestes competència, ABAST ha hagut de demostrar el seu coneixement en aquestes solucions a través de la formació i certificació del seu personal tècnic, així com la seva experiència a través dels volums de venda i implantació d’aquests productes i serveis de Microsoft.

Amb un total d’11 competències, 9 Gold i 2 Silver, ABAST és un dels partners de Microsoft més acreditats a Espanya.

Registration

Forgotten Password?