Acord d’ABAST amb SERES per proporcionar solucions de factura electrònica adequades a la nova llei “Crea y crece”

Notícies

Acord d’ABAST amb SERES per proporcionar solucions de factura electrònica adequades a la nova llei “Crea y crece”

14 de febrer de 2023

ABAST signa un acord de col·laboració amb SERES per oferir solucions a les empreses davant la imminent nova reglamentació, de compliment obligat, sobre facturació electrònica entre empreses.

La llei Crea y Crece, aprovada el setembre de l’any passat, afectarà la manera d’emetre i rebre factures per part de les empreses, que obligatòriament s’haurà d’efectuar electrònicament utilitzant plataformes d’intercanvi de factures electròniques.

L’entrada en vigor del capítol relatiu a la facturació electrònica d’aquesta llei s’ha endarrerit fins que el reglament tècnic estigui llest amb els detalls de com s’ha d’aplicar, però s’espera que aquest sigui publicat aquesta mateixa primavera. A partir de llavors, les empreses que facturin més de 8 milions d’euros anuals tindran un termini de només un any per adequar els sistemes i procediments al nou reglament, mentre que les companyies amb una facturació inferior disposaran d’un any addicional, dos en total, per fer-ho. 

Amb la intenció d’anticipar-se i oferir als seus clients una solució adaptada a la nova llei, ABAST ha formalitzat un acord de col·laboració amb SERES per distribuir i integrar la plataforma de factura electrònica.

La solució SERES e-Factura ® és líder a Espanya i la plataforma està connectada amb totes les administracions públiques i milers d’empreses de tots els sectors. Per la seva banda, ABAST compta amb solucions per a l’automatització de la gestió de factures de proveïdors i comptes a pagar, des de la recepció, interpretació i workflow d’aprovació fins a la comptabilització a l’ERP.

Combinant les solucions SCAN_VISIO invoice Connector d’ABAST, que s’encarrega de manera automàtica de la connexió, descàrrega i integració de les factures electròniques, amb SERES e-Factura®, plataforma on intercanviar aquestes factures, les empreses podran automatitzar tot el procés de gestió de facturació alhora que s’adapten a la nova normativa.

Relacionat

Automatització de Processos i RPA
Plataforma SERES e-Factura®
SERES Tech & Trust Partner

Registration

Forgotten Password?