El Nou Centre de Dades de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, finalista en els enerTIC Awards.

Notícies

El Nou Centre de Dades de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, finalista en els enerTIC Awards.

2 d'octubre de 2023

enerTIC Awards

La Plataforma enerTIC.org celebrarà la seva XI edició dels enerTIC Awards premiant la tasca d’empreses i directius compromesos ambla innovació i la millora de la competitivitat energètica a través de la digitalització.

Després de l’evaluació i votació, per part del Comitè d’Experts de la Plataforma, de les diferents candidatures presentades, el projecte del nou Centre de Dades de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya realitzat per ABAST amb tecnologia RITTAL, ha estat seleccionat com a finalista en la categoria “Sustainable Infrastructures” d’aquesta onzena edició dels enerTIC Awards.

El projecte de transformació del centre de dades del ICGC, tenia com a objectiu disposar d’un data center modern amb disseny TIER 3 i un PUE inferior a 1,5, que garantitzi una alta eficiència energètica. A més, s’ha millorat la seguretat de la sala, augmentant el nivell de l’escalabilitat i optimitzat la disponibilitat de les aplicacions, i s’ha millorat l’observabilitat i facilitat de gestió.

Des de 2013, els premis enerTIC reconeixen els projectes tecnològics més innovadors portats a terme per empreses i entitats que tenen un fort compromís amb l’eficiència energètica i la sostenibilitat. En aquesta edició, tant organitzacions del sector públic com del privat han presentat els seus projectes en 15 categories, entre les que es troben: Digital & Disruptive Startups, I+D+I for a Sustainability, Industrial Decarbonization, Low-Carbon Economy, Smart Buildings, Smart Cities, Smart Energy Operations, Smart Factory, Smart Grid, Smart Mobility, Smart Product, Smart Renewable Technology, Smart Solutions and Services, Smart territories and tourism, y Sustainable infrastructures.

Altres projectes d’ABAST amb tecnologia Rittal ja van ser premiats en altres edicions dels enerTIC Awards, concretament el projecte del nou data center d’Eurecat en la categoria Power & Cooling i la construcció del nou centre de dades de la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia (CNMC), premiat al CPD més innovador.

Si desitges donar suport a la nostra candidatura amb el teu vot, has de ser usuari registrat a enerTIC des d’abans de l’1 de gener de 2023. Pots fer-ho del 24 d’octubre al 20 de novembre, seguint el següent enllaç.

Relacionat

CPD secundari per a Condis basat en solució Micro Data Center
IB-SALUT consolida y securiza sus entornos Oracle para mejorar la gestión, protección y confidencialidad de sus datos
Nou Centre de Dades de Dorna Sports
Nou Centre de Dades de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Nou Centre de Dades d'Eurecat
Nou Data Center de Kamax

Registration

Forgotten Password?