El projecte del nou data center d’Eurecat, finalista als enerTIC Awards

Notícies

El projecte del nou data center d’Eurecat, finalista als enerTIC Awards

25 d'octubre de 2018

La candidatura del projecte del nou data center d’Eurecat – Centre Tecnològic de Catalunya, dut a terme per ABAST amb tecnologia Rittal ES, és una de les 3 finalistes de la VI edició dels enerTIC Awards en la categoria Power & Cooling, que pretén reconèixer aquells projectes d’operacions i instal·lacions que redueixin considerablement la despesa energètica, i millorin l’optimització i el rendiment en els entorns crítics. Una altra candidatura finalista a aquests premis, la d’Arturo Cebrián, cap de les Àrees de Sistemes i Comunicacions de la CNMC, com a millor directiu en la categoria d’Administració Pública Central, està també relacionada amb un projecte d’ABAST amb solucions Rittal: el nou CPD de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència.

Es tracta de la sisena edició dels premis de referència de enerTIC: ‘Premis a la Innovació i Tecnologia per l’Eficiència en l’Era Digital’. Aquests premis tenen com a principal objectiu identificar, premiar i divulgar:

  • Directius que han contribuït a implantar l’ús de les solucions tecnològiques més innovadores per a la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat en les seves empreses i organitzacions. Professionals que al llarg de la seva trajectòria hagin fomentat les bones pràctiques en el seu sector, perquè la seva actuació serveixi d’inspiració i exemple a altres directius.
  • Projectes tecnològics innovadors realitzats per empreses i organitzacions compromeses amb l’eficiència energètica i la sostenibilitat. Actuacions i iniciatives públiques o privades que han ajudat a promoure l’ús de les TICs per a la millora de l’eficiència energètica.

Els enerTIC Awards van sorgir fa sis anys en el marc dels Grups d’Experts de enerTIC i des de llavors la definició dels criteris d’avaluació s’ha realitzat de forma oberta i s’ha regit amb els màxims criteris d’independència, transparència i rigorositat.

Entre les candidatures que han estat seleccionades finalistes en les seves respectives categories, hi ha dos directament relacionades amb projectes desenvolupats per ABAST amb solucions Rittal: el projecte del nou centre de dades d’Eurecat i la candidatura d’Arturo Cebrián, cap d’Àrees de Sistemes i Comunicacions de la CNMC. Si les vols recolzar amb el teu vot, t’has de registrar a la pàgina web de enerTIC i marcar aquestes candidatures amb 5 estrelles seguint els enllaços que a continuació us indiquem.

Gestió integrada amb DCIM i elevat Estalvi energètic en el Data Center d’Eurecat
Centre Tecnològic de Catalunya (Eurecat)

Projecte finalista categoria Power & Cooling

Descarregar PDF candidatura

Veure Cas d’èxit

Com votar: accedeix a aquesta pàgina, busca la candidatura del projecte dins de la categoria Power & Cooling i dóna-li 5 estrelles. Has d’estar registrat per poder votar.

Arturo Cebrián
Cap d’Àrea de Sistemes i Comunicacions de CNMC

Directiu finalista categoria Administració Pública Central

Veure entrevista

Veure Cas d’èxit

Com votar: accedeix a aquesta pàginaen la qual trobaràs l’entrevista a Arturo Cebrián per la seva candidatura, ves al final i dóna-li 5 estrelles. Has d’estar registrat per poder votar.

Registration

Forgotten Password?