Nova especialització Oracle Application Development Framework 12c

Notícies

Nova especialització Oracle Application Development Framework 12c

19 d'abril de 2017

ABAST ha aconseguit l’acreditació com a especialista Oracle Application Development Framework 12c. Aquesta és ja la 12a certificació d’especialista Oracle que aconsegueix ABAST i la tercera de solucions Oracle Fusion Middleware, la plataforma de negoci digital per a l’empresa d’Oracle. Acredita que ABAST posseeix una sòlida base conceptual i experiència pràctica en el desenvolupament i implementació d’aplicacions utilitzant Oracle ADF 12c.

Aquesta certificació en ADF 12c avala la capacitat d’ABAST per crear i utilitzar un model de dades amb ADF Business Components, crear components d’interfícies d’usuari de dades, definir fluxos de tasques, validar les entrades dels usuaris, respondre a esdeveniments d’aplicació, implementar capacitats transaccionals i implementar seguretat.

Es tracta de la tercera acreditació com a especialista en solucions Oracle Fusion Middleware que aconsegueix ABAST, sent les altres dues les d’Oracle WebLogic Server 12c i Oracle Linux 6. ABAST posseeix també una gran experiència en altres solucions middleware d’Oracle, tant de plataforma i desenvolupament d’aplicacions com d’analítica i Business Intelligence.

Una altra àrea d’Oracle en la qual ABAST destaca com un dels més grans experts a Espanya és en la de bases de dades, on compta ja amb un total de 8 certificats com a especialista. Amb un ampli equip de DBAs, ABAST ofereix serveis d’implantació de bbdd, definint l’arquitectura més adequada a cada cas, i proveeix serveis de suport, control i manteniment periòdic per garantir un bon funcionament de les bases de dades en tot moment.

ABAST també proporciona solucions i serveis basats en altres capes de l’stack tecnològic d’Oracle, com aplicacions de negoci (Oracle Fusion i Oracle E-Business Suite), plataforma hardware (Oracle Engineered Systems), i en la completa oferta de cloud (SaaS/PaaS/IaaS) d’Oracle.

Especialitzacions Oracle aconseguides per ABAST:

Registration

Forgotten Password?