Vídeo: webinar Disponibilitat Always-on amb HPE i Veeam

Notícies

Vídeo: webinar Disponibilitat Always-on amb HPE i Veeam

3 de juny de 2016

Compartim la gravació del webinar sobre integració de solucions de protecció de dades de Veeam i Hewlett Packard Enterprise que vam realitzar el passat 27 d’abril. Descobreixi com simplificar i accelerar el backup, la recuperació i la replicació per maximitzar la seguretat de les seves dades i la disponibilitat dels seus serveis TI i aplicacions empresarials.

Descobreixi en aquest webinar com amb la integració de les solucions de Veeam i HPE, podrà:

  • Oferir una protecció completa per a entorns virtuals
  • Optimitzar l’eficiència i la fiabilitat de les còpies de seguretat
  • Accelerar el procés de recuperació de dades
  • Reduir els costos de retenció a llarg termini
  • Simplificar la gestió de la protecció de dades
  • Ajudar a mantenir a la seva organització sempre en marxa i amb les seves dades sempre protegides

Informació addicional

Veeam® Availability Suite™ v9 presenta innombrables noves característiques, entre les quals destaquen les millores en l’emmagatzematge primari i de backup, i li ofereix tot el que necessita per assegurar i gestionar de manera fiable els seus entorns de VMware vSphere i Microsoft Hyper-V, proporcionant un centre de dades d’alta disponibilitat.

Les solucions per a còpia de seguretat, Restauració i Arxivat d’HPE ofereixen un nou enfocament cap a una solució d’emmagatzematge secundari integrada i convergent, amb màxims rendiments i escalabilitat, millora de la protecció i reducció dels temps de còpia i recuperació.

Emmagatzematge de nivell 1 creat per a la virtualització i cloud, amb solucions de gamma mitjana, empresarials i tot flash. Potència l’agilitat amb un disseny amb optimització flash i amb accés a objectes, arxius i blocs.

Registration

Forgotten Password?