Solucions de Backup, Recuperació i Arxivat d’HPE (HPE BURA)

Mejore la protección de sus datos corporativos

Les solucions per Còpia de seguretat, Restauració i Arxivat mereixen molta més atenció que la que reben en l’actualitat. Les infraestructures de protecció empresarial heretades no poden fer front a la magnitud i la complexitat que implica realitzar còpies de seguretat i arxivar un volum de dades que s’ha multiplicat diverses vegades els últims anys, ni tampoc al repte que representa migrar a nous models de lliurament de TI basats en el núvol. A més en moltes organitzacions la protecció de dades es recolza en múltiples tecnologies complexes que no sempre són fàcils d’integrar. Els departaments de TI s’enfronten a riscos considerables de no poder suportar, ja, les necessitats del negoci d’avui, i a despeses que estan fora de control en un moment en què la paraula de moda és “estalvi”. Des d’ABAST podem ajudar-lo a revisar les capacitats actuals de protecció de l’empresa, a identificar els riscos, els costos i la complexitat de l’entorn, i a comprendre les necessitats actuals / futures de l’empresa. Això ens permetrà dissenyar una solució integral que realment doni resposta a aquestes necessitats. Per implementar aquesta solució comptem amb un conjunt de productes robustos i integrats d’HPE que ofereixen múltiples avantatges: escalabilitat per gestionar grans volums de dades; fins a un 50% de reducció de costos respecte als entorns heretats: grans reduccions en les finestres de còpia de seguretat; capacitats de restauració i recerca de dades molt més ràpides, etc.

HPE StoreOnce Backup - Federated Deduplication

Més rendiment, més capacitat, més flexibilitat, més disponibilitat, més eficiència

HP StoreOnce Backup amb StoreOnce Catalyst és una solució de còpia de seguretat i recuperació única, dinàmica, eficient i segura. Redueixi els costos i segueixi el ritme del creixement de les dades, amb la seguretat que els seus acords de nivell de serveis (SLA) es compleixen de forma segura i les seves valuoses dades no corren cap risc.

 • Rendiment: Ratis d’escriptura i LECTURA de fins 139TB/Hora. Líder de la indústria en rendiment amb StoreOnceCatalyst optimitzat per backup i recuperació.
 • Capacitat: Creix en vertical (TB) i en horitzontal (TB / Hora) fins 1.7 PB amb mecanismes de seguretat. Capacitat de creixement i adaptabilitat assegurats, xifrat per aplicació i esborrat segur de les dades dipositades.
 • Flexibilitat: Motor de deduplicació comú d’extrem a extrem, diversos protocols d’accés. Solucions de baix cost i consola unificada per a entorns remots amb StoreOnceCatalyst.
 • Disponibilitat: Alta disponibilitat amb una reducció assegurada del 95% de la capacitat. Programa “GetProtectedGuarantee” i funcionalitat AutonomicRestart del StoreOnce 6500.
 • Eficiència: Maximitzi els ratis d’ús de la capacitat desplegada. Deduplicació amb elevades taxes d’ocupació sense degradació del rendiment, juntament amb processos de reclamació de les dades expirades freqüents.
 • Integració amb VMware: HP StoreOnce Recovery Manager Central (RMC) integra el rendiment i la senzillesa dels snapshots amb la protecció de còpies de seguretat per oferir una protecció més ràpida, eficient, fiable i senzilla per a les seves aplicacions empresarials i entorns de VMware.

HPE StoreEver – Llargs períodes de retenció

Portable, escalable i molt eficient en despeses

HPE és el líder mundial en unitats de cinta, suports i automatització. La cinta HPE StoreEver tracta totes les necessitats de retenció a llarg termini amb suports de cinta, unitats de cinta independents i llibreries de cintes que alberguen més de 75 PB2 en un sol sistema.

 • Econòmic: 2.5 cèntims / GB, amb un 90% menys TCO que el disc. Baix cost de propietat, eficiència energètica i gran densitat d’emmagatzematge per a llargs períodes de retenció.
 • Creixement: Creixement ràpid sense pèrdua de servei. Capacitat sota demanda. Des dels drives de les llibreries Enterprise, creixi per adaptar-se a les necessitats del servei.
 • Segur: Xifrat i protecció davant de riscos potencials de tenir les dades offline. Seguretat basada en funcionalitats hardware com a suport WORM, monitorització proactiva i 30 anys de vida assegurada de les cintes.
 • Senzill: LTFS facilita l’accés a la cinta compartint-la com un disc. L’ús d’un sistema de fitxers obert permet la disponibilitat, l’accessibilitat i la portabilitat de cintes com un NAS.

HP StoreAll – Arxiu en línia

Emmagatzematge massiu per controlar i explotar el creixement de les dades

Redueixi el cost, la complexitat i el temps requerit per a emmagatzemar, accedir i extreure valor per a l’empresa de les seves dades no estructurades en continu creixement. Ja sigui que estigui implementant arxius en el núvol tradicional o d’última generació, superi els límits del NAS tradicional amb HP StoreAll Storage.

 • Hiper-escalable: Creixements massius, flexibilitat, i densitat líder en el mercat. Creixement fins bilions d’objectes i fitxers amb un únic Sistema de fitxers que creix fins a 16 petabytes. Portabilitat nativa OpenStack.
 • Control: Estructuri l’arxiu de les dades no estructurades. Polítiques de retenció i WORM, anàlisi forense per data governance, etiquetatge de dades personalitzable, i validació constant de la integritat de les dades.
 • Instantani: Recerques i anàlisi fins 100,000X més ràpid. Administració avançada de les metadades, informes, i anàlisi amb StoreAll Express Query.
 • Econòmic: Redueixi el cost de guardar les dades durant llargs períodes de retenció. Estratificació de l’emmagatzematge basat en polítiques. Arquitectura modular basada en un model “pay-as-you-grow”.

Solucions i serveis relacionats

Simplifica i aconsegueix més agilitat amb les solucions de HCI Intel·ligent d'HPE
HPE Alletra
HPE GreenLake
HPE Nimble Storage dHCI
HPE SimpliVity
Solucions de supercomputació (HPC) i Intel·ligència Artificial (AI) d'HPE
HPE Primera. L'emmagatzematge més intel·ligent del món
Modernització del centre de dades amb HPE Synergy
TecnologIa hiperconvergent HPE per VDI
HPE Product Portfolio

Altres temes relacionats

Fent el pas cap a una arquitectura de xarxa amb seguretat integrada. Nova generació de switches per a data center de HPE Aruba.
Webinar: Plataformes de núvol privat basades en HPE GreenLake
Transformació de l'Emmagatzematge i la Gestió de les Dades amb HPE GreenLake
Transformació de l'Emmagatzematge i la Gestió de les Dades amb HPE GreenLake
DEXEUS DONA administra les seves dades no estructurades mitjançant la plataforma HPE + QUMULO
Novetats Aruba Networks per a la nova generació de xarxes impulsades per IA
ABAST Platform Day - Present i futur de les plataformes TI híbrides empresarials
Solucions dHCI d'HPE. Simplifica la gestió de la teva infraestructura IT.
Webinar: Solucions dHCI de HPE Simplifica la gestió de la teva infraestructura IT
Aruba ClearPass. Una visió completa de les teves xarxes

Registration

Forgotten Password?