ABAST confirmat com a Agent Digitalitzador dins del programa Kit Digital

Notícies

ABAST confirmat com a Agent Digitalitzador dins del programa Kit Digital

11 de març de 2022

Ja és oficial. ABAST ha estat inclòs com a Agent Digitalitzador dins del Catàleg de Digitalitzadors del programa Kit Digital publicat al portal d’Acelera Pyme. Les solucions i els serveis proposats per ABAST per a aquest programa d’ajudes podran ser subvencionats amb el bo digital que les petites empreses poden aconseguir a través d’aquest programa.

El programa d’ajudes Kit Digital, finançat amb fons europeus Next Generation UE, és la iniciativa que el Govern espanyol ha posat en marxa amb l’objectiu d’ajudar les pimes a avançar en el nivell de maduresa digital. La subvenció a fons perdut, en forma de bo digital de diferents quanties segons la tipologia de l’empresa, es podrà fer servir per adquirir alguna de les solucions o serveis prestats per Agents Digitalitzadors homologats dins del programa.

El llistat dels primers Agents Digitalitzadors ha estat publicat al portal de Acelera Pyme i ABAST ha estat confirmat com a un d’ells. Les solucions que ABAST posa a disposició dels beneficiaris d’aquest programa es poden consultar a https://www.abast.es/kit-digital/. Disposem de solucions a 7 de les 10 categories contemplades pel programa: Serveis d’Oficina Virtual, Gestió de Processos, Gestió de Clients, Factura Electrònica, BI i Analítica, Ciberseguretat i Comunicacions Segures.

El proper 15 de març s’obrirà la primera convocatòria, adreçada al tram d’empreses d’entre 10 a 49 treballadors i dotada amb un pressupost de 500 milions d’euros. Les empreses que compleixin les condicions per sol·licitar el bo digital, de 12.000€ per a aquest primer tram, ho podran fer a partir d’aquell dia. La convocatòria és de tipus concurrència no competitiva, que vol dir que les ajudes seran concedides per estricte ordre de petició. A ABAST hem publicat aquesta Guia per sol·licitar els ajuts del Kit Digital que pot ser molt útil per conèixer els passos i els possibles problemes que et pots trobar en el procés de sol·licitud si la teva empresa pot optar a aquests ajuts.

Categories del programa Kit Digital on ABAST ofereix solucions i import màxim de l'ajuda per categoria

Serveis d’oficina virtual
Fins a 12.000€

Gestió de processos
Fins a 6.000€

Gestió de clients
Fins a 4.000€

BI i analítica
Fins a 4.000€

Ciberseguretat
Fins a 6.000€

Comunicacions segures
Fins a 6.000€

Factura electrònica
Fins a 1.000€

Registration

Forgotten Password?