Abast és ara HP Amplify Power Services Partner

Notícies

Abast és ara HP Amplify Power Services Partner

6 de novembre de 2020

Amb l’inici del seu nou any fiscal HP ha renovat el seu programa de partners, que passa a denominar-HP Amplify, amb l’objectiu de potenciar les capacitats del seu canal i adaptar-les millor les necessitats del client final. ABAST, que en l’antic programa HP First havia aconseguit aconseguir l’estatus d’HP Partner First Platinum, s’emmarca ara també en el nivell més alt de certificació de el nou programa i rep l’acreditació d’HP Amplify Power Services Partner.

Amb l’inici del seu nou any fiscal HP ha renovat el seu programa de partners, que passa a denominar-se HP Amplify, amb l’objectiu de potenciar les capacitats del seu canal i adaptar-les millor les necessitats del client final.

ABAST, que en l’antic programa HP First havia aconseguit l’estatus d’HP Partner First Platinum, s’emmarca ara també en el nivell més alt de certificació de el nou programa i rep l’acreditació d’HP Amplify Power Services Partner.

A més d’una alta capacitació tècnica i comercial a les diferents gammes de solucions HP, els partners HP Amplify Power Services han demostrat la seva capacitat per oferir als seus clients models de compra que van més enllà de la venda transaccional, apostant pels serveis en models contractuals o híbrids.

Entre aquests models es troben els ja consolidats Serveis d’Impressió Gestionats -HP Managed Print Services) i també els contractes de Dispositius com a Servei (HP dies – Device as a Service), que permeten gestionar el cicle de vida dels equips que formen el parc informàtic de l’organització (PC, portàtils, monitors, accessoris …) d’una manera més eficient, senzilla i flexible. Les aptituds de ABAST per oferir aquests models contractuals de serveis als seus clients estan acreditades per les certificacions especialitzacions a Print Services Lifecycle y Personal Systems Services Lifecycle.

A més, ABAST compta amb la certificació d’especialista en estacions de treball (Workstations Business Specialist) i està també certificat com Service Partner Authorized Service Delivery. Aquesta última és la certificació que acredita a ABAST per poder prestar serveis oficials HP d’instal·lació, suport i manteniment.

Temes relacionats

HP - Sostenibilitat
HP Device as a Service (DaaS)
L'experiència Elite. Els ordinadors per a empresa més segurs d'HP
Projectes de renovació d'informàtica personal
Seguretat HP. Els ordinadors més segurs del món
Servei tècnic oficial d'HP / HPE
Solucions d'usuari i impressió
Solucions HP per a empresa

Registration

Forgotten Password?