ABAST es converteix en Partner d’UiPath, líder en RPA

Notícies

ABAST es converteix en Partner d’UiPath, líder en RPA

27 de setembre de 2022

ABAST signa un acord de col·laboració i es converteix en Partner d’UiPath després de la formació i certificació del seu equip tècnic i de vendes. UiPath és el proveïdor líder en l’Automatització Robòtica de Processos (RPA) i una de les companyies de TI de més ràpid creixement al món. El robot de software allibera els empleats de gran part de les tasques més repetitives i avorrides, procurant un treball conjunt i col·laboratiu dels empleats i els robots. És per això que RPA és actualment la tecnologia amb més creixement del mercat.

UiPath, l’empresa líder en solucions RPA segons els principals analistes, ajuda a automatitzar grans volums de treball basats en activitats manuals gràcies a robots de software que treballen les 24 hores del dia els 365 dies a l’any. La seva tecnologia RPA substitueix la programació i els desenvolupaments personalitzats d’aplicacions, que solen ser d’un cost elevat, una posada en marxa llarga i de difícil manteniment.

Com a característica diferencial, la plataforma d’UiPath aborda tot el cicle de vida de l’automatització aprofitant les eines de descobriment de processos i el crowdsourcing d’empleats per determinar què automatitzar, cosa que és clau per escalar l’automatització a tota l’empresa amb rapidesa i eficiència . Això permet automatitzacions més sofisticades amb capacitats d’intel·ligència artificial, com ara la comprensió de documents, i proporciona anàlisis sofisticades per mesurar l’impacte empresarial de l’automatització.

En base a aquest acord, ABAST comercialitzarà les solucions d’UiPath com a part del seu portfoli de solucions d’automatització i obtindrà el suport directe d’UiPath per garantir l’èxit de les implantacions als clients. Per la seva banda, ABAST aporta un equip qualificat, amb una experiència de més de 25 anys en automatització de processos i 3 en solucions RPA, que ja ha aconseguit el nivell de certificació exigit per UiPath per ser acreditats com a Silver Partner.

A través d’aquesta aliança, ABAST reforça la seva oferta en solucions de robotització de processos amb què ajuda els seus clients a millorar la seva eficiència i competitivitat.

Relacionat

ABAST es converteix en Partner d'UiPath, líder en RPA
Automatització de Processos i RPA
Automatitzi tasques i treballi de forma més intel·ligent amb UiPath
Automatitzi tasques i treballi de forma més intel·ligent amb UiPath
Conduint la transformació digital d'entorns SAP amb UiPath
UiPath RPA
Webinar: Automatitzi tasques i treballi de forma més intel·ligent amb UiPath

Registration

Forgotten Password?