Würth, la informació al servei del Venedor

Würth Espanya volia posar la tecnologia al servei del venedor i situar la informació allà on es necessita, amb l'objectiu de facilitar la feina de tota la seva flota de comercials i donar el millor servei als seus clients. Ho ha aconseguit gràcies a les eines SAP Business Objects i la col·laboració d'un partner expert de confiança com Abast Solutions.
Read More

Funderia Condals. Filosofia Cognos: Qualitat i innovació

Funderia Condals confia en ABAST per implantar la solució Cognos basada en la creació de grups estables de millora a partir de diagrames de responsabilitats de procés, en què l'objectiu de la Direcció de l'empresa és la implantació, el manteniment i seguiment d'un sistema de gestió integrat.
Read More

El CRG millora la gestió de la seva informació amb Oracle

El Centre de Regulació Genòmica (CRG), un dels centres de recerca biomèdica més importants d'Europa, necessitava unificar la seva informació corporativa, millorar l'accés dels empleats a recursos informatius i poder realitzar anàlisis i informes detallats. A tot això va donar resposta Abast Solutions amb una combinació d'aplicacions de negoci i tecnologia Oracle.
Read More

Registration

Forgotten Password?