Serveis gestionats

Prestem els serveis TI que la seva organització necessiti externalitzar perquè pugui centrar-se en la gestió del seu negoci.

cap_servicios_soporte_y_administracion_2

Serveis d'Administració, Monitorització i Suport


L'externalització de serveis d'administració, monitorització i suport de TI és un camí per racionalitzar les tasques del departament de TI i permet reduir costos sense que la qualitat dels serveis lliurats a l'usuari final es vegi penalitzada.

Leer más  >
Cloud computing

Gestió de Serveis Cloud


La nostra oferta de solucions i serveis en el núvol es complementa amb una sèrie de serveis gestionats de monitorització i gestió de serveis cloud i transformació digital amb els que hem ampliat la nostra tradicional oferta de serveis gestionats d'administració i monitorització remota de sistemes.

Leer más  >
cap_oficina_de_seguridad

Oficina de Seguretat


L'oficina de seguretat té com a objectiu principal gestionar l'adequació, implantació, monitorització i millora dels controls de seguretat, així com de les obligacions i riscos associats. ABAST li ofereix la possibilitat d'externalitzar una part o la totalitat d'aquests serveis.

Leer más  >

La funció dels Serveis de Suport IT Remot, és garantir la continuïtat, disponibilitat i qualitat dels serveis IT, que el Departament d’IT de les organitzacions donen als seus usuaris.

Els Serveis de Suport IT es basen en un sistema modular de serveis; conceptualment, els mòduls “encaixen” i “interactuen” amb l’Administració Remota de Sistemes com “peces de puzzle”.

La sinergia entre mòduls ofereix la possibilitat de adaptar-se a les necessitats dels nostres clients, augmentant el valor del servei i comportant-se de forma dinàmica segons les seves necessitats.

Més informació
img_serveis_suport_01

Els serveis gestionats en remot de ABAST per administració, monitorització i suport s’han ampliat amb nous serveis orientats específicament a la gestió del cloud. L’objectiu d’aquests nous serveis és garantir la continuïtat i qualitat dels serveis en el núvol contractats pel client i assessorar-lo i ajudar-lo en els seus processos de transformació.

Aquests serveis segueixen l’esquema de model modular desenvolupat per a la resta de serveis gestionats, amb la finalitat que sigui molt fàcil escollir aquells que són necessaris per donar resposta a les necessitats de gestió específiques de cada organització.

Més informació
img_serveis_gestionats_cloud_01
Redueixi l’esforç dedicat a la seva infraestructura TI per centrar-se en el seu negoci. L’ajudem a transformar les seves TI cap a un model cloud o de TI Híbrida basat en les millors solucions de TI empresarial en el núvol o on premise més els serveis gestionats de ABAST.

Des d’ABAST oferim solucions per a organitzacions de qualsevol mida que vulguin externalitzar cap al núvol tota o part de la seva infraestructura i serveis TI, gràcies a una combinació de serveis IaaS / PaaS i serveis gestionats:

  • Serveis de núvol públic, privat o híbrid: Sota el model de ABAST Hybrid Multicloud integrem tant serveis cloud dels principals proveïdors de núvol públic empresarial (Oracle Cloud i Microsoft Azure) com solucions de Cloud Virtual (DXC Technology VPC) o solucions pròpies de núvol privat. Gràcies a això podem oferir una plataforma d’Infraestructura com a Servei (IaaS) professional, que a més de flexibilitat i agilitat proporciona els més alts nivells de disponibilitat i seguretat perquè pugui migrar a l’cloud fins les seves aplicacions més crítiques.
  • Tots aquells serveis gestionats d’ABAST que requereixi per a l’operació, suport, gestió i govern dels serveis TI que suporten els seus processos de negoci.
Més informació
slider_cloud_img_1

Tota organització té una sèrie de requeriments de seguretat determinats per les obligacions que ha de complir (lleis, normes sectorials, contractes…) i pels riscos que ha d’identificar i abordar. L’Oficina de Seguretat té com a objectiu principal gestionar l’adequació, implantació, monitorització i millora d’aquests controls de seguretat, així com de les obligacions i riscos associats.

ABAST li ofereix la possibilitat d’externalitzar una part o la totalitat dels serveis que ha d’oferir una oficina de seguretat.

Més informació
cap_oficina_de_seguridad

Altres serveis

cap_oficina_proyectos

Oficina de Projectes


Una gestió de projectes deficient pot generar desviaments en els costos previstos, en els temps de lliurament i en els resultats i qualitat esperats. ABAST li ofereix diferents nivells de servei per ajudar a gestionar els seus projectes adequadament.

Leer más  >
cap_ODAP

Serveis externalitzats de digitalització de Factures (ODAP)


Gestionar de forma manual la informació continguda en les Factures de Proveïdors que arriben a les nostres organitzacions suposa un elevat consum de temps, diners i recursos. ABAST li ofereix ODAP, un servei externalitzat BPO per processar les seves Factures de Proveïdors i els seus Comptes a Pagar.

Leer más  >
cap_desarrollo_de_aplicaciones_a_medida

Desenvolupament d'aplicacions a mida


ABAST disposa d'una àrea especialitzada en serveis de desenvolupament a mida per a empreses i AAPP. Oferim serveis de consultoria, disseny i programació per als seus projectes d'aplicacions, tant sota la fórmula de projectes clau en mà, outsourcing o oficines tècniques.

Leer más  >
cap_mantenimiento_bases_de_datos_oracle

Manteniment de bases de dades Oracle


ABAST li proporciona els serveis de tecnologia Oracle necessaris per a la correcta gestió de les seves bases de dades, ajudant-lo a millorar el seu rendiment, disponibilitat i seguretat.

Leer más  >
cap_mantenimiento_bases_de_datos_microsoft_sql_server

Manteniment de Microsoft SQL Server


ABAST li proporciona els serveis de tecnologia Microsoft necessaris per a la correcta gestió de les seves bases de dades, ajudant-lo a millorar el seu rendiment, disponibilitat i seguretat.

Leer más  >
cap_averias_hp

Servei tècnic oficial d'HP / HPE


ABAST li ofereix un servei tècnic oficial d'HP més proper, més àgil i amb valor afegit. Confiï en nosaltres per a la resolució de les seves avaries hardware de productes HPE o HP.

Leer más  >
cap_mantenimiento_cpd_2

Serveis de Manteniment de Centres de Dades


L'àrea de Data Center, ofereix la Gestió Integral del manteniment de tots els sistemes d'Instal·lació que formen un CPD. Aportem grans coneixements tècnics, llarga experiència i relació directa amb els millors fabricants per a optimitzar el funcionament i minimitzar les possibilitats de fallada.

Leer más  >
cap_monitorizacion_cpds_4

Monitorització de CPDs


Gràcies al sistema de vigilància CMC-TC de Rittal i als nostres serveis de monitorització 24x7 i suport de CPD podrà tenir controlats els factors mediambientals i de seguretat física que afecten al seu Data Center i efectuar les accions preventives i correctores necessàries per evitar caigudes del servei.

Leer más  >