Cas d'èxit

ESADE actualitza la seva web corporativa

ESADE va actualitzar la seva web corporativa comptant amb els serveis d’ABAST Solutions tant per acabar el disseny gràfic com per al desenvolupament sobre la seva plataforma web Oracle Portal.

La solució

Es tracta d’un projecte clau en mà de disseny, maquetació i desenvolupament sobre tecnologia Oracle Portal. El desenvolupament es va basar en crear components web reutilitzables que es van usar per implementar la nova web corporativa. Aquests elements proveeixen a ESADE d’un catàleg de components suficient per afrontar noves necessitats web sense haver de desenvolupar.

El projecte

ESADE es va plantejar actualitzar la seva web corporativa dotant-la d’un aspecte més innovador i d’acord amb les noves tendències web. La infraestructura web d’ESADE està suportada per la plataforma Oracle Portal en la qual ABAST té experiència.

Per aquest motiu després d’establir unes línies bàsiques del disseny, ESADE va encarregar a ABAST Solutions el projecte d’implementar la nova WEB.

En el projecte des d’un inici es van identificar elements web que es repetien en diferents pàgines i que es podien encapsular. D’aquesta manera es van construir diferents elements que mitjançant atributs poden variar d’aspecte.

Un cop els elements van estar desenvolupats es van utilitzar per crear les pàgines que formen la web corporativa. Això va garantir que els elements eren perfectament vàlids per a atendre necessitats web futures.

Gràcies a aquest projecte ESADE no només disposa d’una web coporativa nova sinó que a més disposa d’un catàleg d’elements web que li permet afrontar noves necessitats web amb un desenvolupament mínim o nul.

Sobre ESADE

Fundada el 1958, ESADE Actualment té seus a Barcelona, Madrid, Buenos Aires, Sao Paulo i Munic. A més compta amb acords de col·laboració amb més de cent universitats i escoles de negocis de tot el món. De clara vocació internacional, ESADE ocupa les primeres posicions mundials en els principals rànquings d’escoles de negocis publicats. En l’actualitat ESADE té una xarxa de més de 38.000 antics alumnes que exerceixen càrrecs de responsabilitat a empreses dels cinc continents.

Més informació a www.esade.edu/es/

Últims casos d'èxit publicats

ALARIAM aposta per Microsoft Azure Synapse per consolidar l'origen de les seves dades i millorar l'anàlisi de la informació
Audens Group confia en ABAST CyballSOC by Cyrebro per reforçar la seguretat de les seves dades i sistemes
B:SM integra la gestió dels usuaris de tots els serveis amb Microsoft Dynamics 365
BELLA AURORA LABS millora la cura i atenció a les seves consumidores amb Dynamics 365 Omnichannel
CAD IT implementa Ansible per automatitzar les seves operacions de IT
CIRCUTOR millora la visió i gestió dels seus clients i proveïdors amb noves funcionalitats en Dynamics 365

Temes relacionats

Bases de Dades i Middleware
Business Intelligence / Analytics
Cloud
Customer Service Chatbot
Desenvolupament d'aplicacions amb tecnologia Oracle
Desenvolupament i Innovació
Infraestructura i solucions de Ciberseguretat
IT Help Desk Chatbot
Manteniment de bases de dades Oracle
MySQL
ORA-EBS Dashboard
Oracle Autonomous Database
Oracle Cloud
Oracle Cloud@Customer
Oracle Database

Registration

Forgotten Password?