NOEL ALIMENTÀRIA millora el seu pla de seguretat amb l’ajuda d’ABAST

Noel Alimentària, un dels líders del sector carni a Espanya, va decidir implementar millores en el seu pla de seguretat per fer front al creixent nombre de ciberamenaces i assegurar el compliment legal i normatiu. Per a això ha confiat en ABAST Cyball 360º, un complet conjunt de serveis amb els quals ABAST cobreix tots els aspectes relacionats amb la seguretat de la informació.
Read More

La Mútua dels Enginyers protegeix les dades personals

Amb l'objectiu de protegir la intimitat dels seus clients i empleats, la Mútua del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya sempre ha apostat per la seguretat dels seus sistemes d'informació. En l'àmbit de la protecció de dades de caràcter personal, des de l'any 2008 confia en ABAST i en els seus seus serveis d'assessorament personalitzat per adequar-se a les exigències d'aquesta normativa.
Read More

Pla de Contingència per a la Universitat de Sevilla

La Universitat de Sevilla ha confiat en l'equip de consultoria i auditoria d'Abast Systems per desenvolupar un Pla de Contingència orientat a la continuïtat dels seus actius tecnològics, garantint la protecció de la informació crítica i generant la capacitat operativa necessària per minimitzar l'impacte d'un hipotètic desastre.
Read More

Pla de Contingència per al CRG

Abast Systems ha desenvolupat un Pla de contingència al Centre de Regulació Genòmica (CRG), un dels instituts d'investigació biomèdica més prestigiosos a nivell internacional, per a la continuïtat dels seus actius tecnològics. D'aquesta manera garanteix la protecció de la informació considerada com a crítica, alhora que genera la capacitat operativa necessària per minimitzar l'impacte d'un hipotètic desastre que afecti als seus actius tecnològics.
Read More

Registration

Forgotten Password?