Oracle Platinum Partner

Com Oracle Platinum Partner, des d'ABAST treballem per ajudar als nostres clients a resoldre les seves necessitats de negoci mitjançant l'ús d'aquelles tecnologies Oracle que més s'adeqüen a cada necessitat particular, aportant el nostre ampli know-how en Oracle i oferint solucions globals amb un ampli valor afegit.

Mantenim amb Oracle una estreta col·laboració des de fa més de 15 anys, i comptem actualment amb un equip de més de 50 professionals experts en tecnologia Oracle que acrediten més de 100 certificacions oficials.

Com un dels partners amb més tradició d’Espanya, des d’ABAST li oferim la nostra experiència en l’adopció de les tecnologies Oracle a tots els nivells:

  • Instal·lació, configuració i manteniment del core de la infrastructura de negoci: per garantir la continuïtat de negoci és bàsic que les peces clau on s’assenta estan ben instal·lats, configurades i mantingudes. Tenint això en compte, en Abast comptem amb un equip d’experts en Oracle Database i Oracle Weblogic que porta a terme la implantació d’aquestes plataformes definint l’arquitectura més adient a cada cas (contingència, alta disponibilitat …). A més, proveïm de serveis de manteniment i control periòdic de les plataformes per garantir la seva efectivitat en tot moment.
  • Desenvolupament d’aplicacions a mida mitjançant l’elecció de les eines de desenvolupament Oracle més adequades: Oracle Forms & Reports, Oracle ADF i Oracle APEX. A més, ajudem als nostres clients en la integració dels seus sistemes mitjançant l’ús de les plataformes d’integració Oracle Service Bus i Oracle SOA Suite, aportant el nostre coneixement dels mecanismes d’estandardització i control propis d’una arquitectura orientada a serveis.
  • Projectes de Business Intelligence / Business Analytics en què als nostres coneixements sobre bases de dades sumem els d’eines per a creació de data warehouses com Oracle Warehouse Builder (OWB); d’extracció, carta i transformació de dades (ETL) com Oracle Data Integrator (ODI); i molt especialment d’Oracle BI Enterprise Edition (OBIEE), una completa plataforma de BI amb eines per crear reports, consultes i anàlisi “ad hoc”, OLAP, quadres de comandament i Scorecards.
  • Implantació d’Oracle E-Business Suite com ERP corporatiu. El nostre alt grau d’especialització ens ha convertit en una referència d’aquesta solució a Espanya, sent el partner que més implantacions porta realitzades a tot el territori. Aquest ampli coneixement ens permet ajudar també als nostres clients en l’evolució natural del producte cap a Fusion Financials Management.
  • Com a membre del programa de partners d’Oracle certificats en Cloud – Oracle PartnerNetwork Cloud Program – també posem a la seva disposició solucions IaaS, PaaS i SaaS d’Oracle com Oracle Database Cloud Services, Oracle Java Cloud Services, Business Intelligence Cloud Services (BICS), i Oracle Fusion Financials Cloud, entre d’altres.

ORACLE PARTNERNETWORK CLOUD PROGRAM

ABAST ha estat inclòs dins el programa Oracle PartnerNetwork Cloud, que reconeix als partners amb habilitats i competències per oferir les solucions en el núvol d’Oracle

logo_oracle_platinum_partner_cloud_standard

ESPECIALITZACIONS ORACLE

O_SpecPlat_OracleDB12c&11g_clr_rgb_300px

L’especialització Oracle Database reconeix ABAST com a expert en implementar i/o desenvolupar solucions d’Oracle Database.

Oracle Database lliura un servei de major qualitat en crear clústers i consolidar bases de dades d’aplicacions empresarials en núvols privats més ràpids, fiables i escalables; maximitzar la disponibilitat i eliminar la redundància de centres de dades inactius; accelerar el rendiment mitjançant la compressió de dades en particions d’emmagatzematge de baix cost; protegint de manera segura la informació, facilitant el compliment, duplicant la productivitat de DBA i reduint el risc del canvi.

O_SpecPlat_OracleRAC12c&11g_clr_rgb_300px

Les especialitzacions Oracle Real Application Clusters 12c i 11g reconeix l’habilitat de ABAST per vendre, implementar i desenvolupar solucions d’Oracle Real Application Clusters.

Oracle Real Application Clusters (Oracle RAC), amb Oracle Database Enterprise Edition, permet que una sola base de dades s’executi en una agrupació de servidors amb un nivell insuperable de tolerància a fallades, rendiment i escalabilitat sense necessitat de cap canvi en les aplicacions. Oracle RAC ofereix: disponibilitat permanent, escalabilitat sota demanda, flexibilitat, menors costos, major acompliment i grid computing.

O_SpecPlat_OracleDB11gPerfTuning_clr_rgb_300

L’especialització Oracle Database Performance Tuning reconeix als partners especialistes en oferir serveis o solucions tecnològiques d’Ajust i Rendiment per a Oracle Database.

Els nostres serveis de Performace Tuning d’Oracle Database automatitzen el monitoratge i la recopilació de dades, la solució de problemes de rendiment i l’anàlisi per identificar la font dels problemes, i proporciona recomanacions d’accions correctives i ajustos que puguin controlar-se i executar-se. Ajustem les seves bases de dades d’Oracle per obtenir un rendiment òptim.

O_SpecPlat_OracleEntMngr12c_clr_rgb_300px

L’especialització d’Oracle Enterprise Manager 12c reconeix ABAST com a expert en vendre, implementar i / o desenvolupar solucions amb Oracle Enterprise Manager 12c.

La tecnologia Enterprise Manager permet als administradors, consultors, gestors de centres de dades, desenvolupadors i altres reduir la complexitat i augmentar l’eficiència a través d’aplicacions insuperables per a les capacitats de supervisió i gestió per a Oracle stack. La línia de productes Enterprise Manager ofereix una solució de gestió empresarial completa, integrada i basada en el negoci per a ambients híbrids, en núvol o tradicionals.

O_SpecPlat_OracleExadataDatabaseMachine_clr_rgb_300

L’especialització d’Oracle Exadata Database Machine reconeix l’habilitat de ABAST i la seva provada experiència per vendre i implementar aquests equips.

Oracle Exadata proporciona una infraestructura del més alt rendiment i disponibilitat per a Oracle Database en execució, ja sigui les seves instal·lacions, en Oracle Cloud, o en una combinació de tots dos. L’arquitectura d’Oracle Exadata compta amb un disseny d’escala amb servidors i emmagatzematge intel·ligent estàndard de la indústria, que inclouen tecnologia flash d’avantguarda i una estructura interna InfiniBand d’alta velocitat. Aquesta arquitectura proporciona Oracle Database un 100% de portabilitat de les seves instal·lacions a Oracle Public Cloud i viceversa.

O_SpecPlat_OracleDatabaseAppliance_clr_rgb_300
593/5000
L’especialització Oracle Database Appliance (ODA) demostra la capacitat de ABASTper vendre, implementar i desenvolupar solucions basades en sistemes integratsdissenyats i optimitzats especialment per a la base de dades d’Oracle.

Les solucions Oracle Database Appliance simplifiquen el desplegament, manteniment i suport de solucions de bases de dades en organitzacions de totes les mides. Aquestsdispositius integren recursos de programari, còmput, emmagatzematge i connectivitatper proporcionar serveis de base de dades a un ampli rang d’aplicacions OLTP o dedata warehouse.

O_SpecPlat_OracleWebLogicSvr12c_clr_rgb_300px

L’especialització Oracle Oracle WebLogic Server 12c reconeix ABAST com a partner especialista amb experiència i coneixements demostrats en aquesta plataforma de desenvolupament d’aplicacions empresarials.

Oracle WebLogic Server 12c és el servidor d’aplicacions n ° 1 del món, tant per a entorns convencionals com de núvol. Oracle WebLogic permet crear aplicacions d’avantguarda en una plataforma de núvol per solucions de missió crítica, simplifica les operacions gràcies a la seva administració de núvol nativa, i accelera el llançament de noves aplicacions amb la seva moderna plataforma de desenvolupament i a multitud d’eines integrades.

O_SpecPlat_OracleAppDvlpmtFrmwrk12c_clr_rgb

La Especialització Oracle Oracle Application Development Framework 12c acredita que ABAST posseeix una sòlida base conceptual i experiència pràctica en el desenvolupament i implementació d’aplicacions utilitzant Oracle ADF 12c.

Aquesta certificació en ADF 12c avala la capacitat d’ABAST per crear i utilitzar un model de dades amb ADF Business Components, crear components d’interfícies d’usuari de dades, definir fluxos de tasques, validar les entrades dels usuaris, respondre a esdeveniments d’aplicació, implementar capacitats transaccionals i implementar seguretat.

O_SpecPlat_Oracle-IaaS_clr_rgb_300px

L’especialització d’Oracle Infrastructure as a Service reconeix als partners associats que són competents en la venda i implementació de solucions d’infraestructura com a servei (IaaS) d’Oracle.

Oracle IaaS ofereix un conjunt de capacitats d’infraestructura central, com computació i emmagatzematge flexibles, que li permet implementar i administrar qualsevol càrrega de treball en el núvol. ABAST ha estat premiat per Oracle com a millor partner d’Espanya d’Infrastructure as a Service el 2017.

O_SpecPlat_OracleEBusSuiteR12-1FM_clr_rgb_300

L’especialització en Oracle E-Business Suite (EBS) Financial Management reconeix ABAST com a partner d’Oracle competent per vendre, implementar i/o desenvolupar mòduls d’EBS Financial Management.

Oracle E-Business Suite Financial Management optimitza i automatitza els processos de negocis financers per a la intel·ligència de negocis diària en totes les aplicacions empresarials. Permet una millora de les operacions, redueix els costos i proporciona informació que fomenta una millor presa de decisions.

O_SpecPlat_OracleLinux6_clr_rgb_300px

L’especialització d’Oracle Linux 6 reconeix l’habilitat de ABAST per vendre, implementar i desenvolupar solucions basades en Oracle Linux 6, i en la revenda de suport disponible a través del programa de suport d’Oracle Linux

Oracle Linux 6 combinat amb Unbreakable Enterprise Kernel d’Oracle porta les últimes innovacions Linux al mercat, proporcionant rendiment extrem, escalabilitat avançada i fiabilitat per a les aplicacions empresarials. El programa de suport d’Oracle Linux lliura suport de classe empresarial per a Linux amb premier backports, gestió integral, indemnització, proves i més, tot a un cost significativament menor.

PREMIS

ABAST ha aconseguit diverses vegades el reconeixement d’Oracle com a partner destacat:

2003 – Premi al Millor Partner d’Oracle e-Business Suite a Espanya

2007 – Oracle EMEA Partner Award for Customer Success

2017 – Oracle Partner of the Year FY17: Infrastucture as a Service

premio_oracle_2003
Abast_OraclePartnerDay2017_premio_02

Solucions i serveis destacats

cap_oracle_cloud

Oracle Cloud


Com Oracle Platinum Partner certificat per Cloud, ABAST posa a la seva disposició la completa oferta de serveis IaaS, PAAS i SaaS de la plataforma Oracle Cloud, així com els serveis de disseny, implementació i suport necessaris per a la seva posada en marxa i correcte funcionament.

Leer más  >
Paquetizados_Oracle

Oracle Database Cloud Migration


La base de dades Oracle és una de les bases de dades que major fiabilitat donen i que garanteixen un alt nivell de robustesa. Una de les tendències tecnològiques de l'actualitat és ubicar els diferents sistemes en el Cloud, perseguint una major flexibilitat i la reducció dels costos d'administració.

Leer más  >
Entrepreneur in red using a mobile phone on the street

Customer Service Chatbot


Les empreses necessiten oferir canals àgils de comunicació als seus clients perquè puguin gestionar els seus serveis de forma senzilla. Per a això cada vegada és més freqüent l'ús de chatbots per a plataformes estàndard de missatgeria i web, que permeten als clients accedir als seus serveis a qualsevol hora i en qualsevol lloc a través dels seus dispositius mòbils.

Leer más  >
cap_base_de_datos_oracle

Oracle Database


El podem assessorar sobre les diferents edicions, opcions i productes relacionats, oferir-li una sèrie de serveis experts per ajudar-lo a treure el major partit a les seves bases de dades Oracle i donar resposta a les necessitats de la seva organització pel que fa a disponibilitat i seguretat de les seves dades.

Leer más  >
cap_mantenimiento_bases_de_datos_oracle

Manteniment de bases de dades Oracle


ABAST li proporciona els serveis de tecnologia Oracle necessaris per a la correcta gestió de les seves bases de dades, ajudant-lo a millorar el seu rendiment, disponibilitat i seguretat.

Leer más  >
cap_middleware_oracle

Oracle Fusion Middleware


Oracle Fusion Middleware és una plataforma d'innovació que ofereix un enfocament complet, obert i integrat per diverses tecnologies socials, mòbils i del núvol. Permet crear i utilitzar aplicacions empresarials àgils i intel·ligents, i al mateix temps potenciar al màxim l'eficàcia informàtica.

Leer más  >
cap_soluciones_bi_oracle

Solucions Business Intelligence / Analytics de Oracle


Oracle proporciona solucions Business Intelligence / Business Analytics completes i integrades que permeten als clients trobar valor en els grans volums de dades, aprofundir en tots els aspectes del seu negoci, planificar el futur i actuar amb confiança.

Leer más  >
cap_tecnologias_utilizadas_desarrollo_soluciones_a_medida

Desenvolupament d'aplicacions amb tecnologia Oracle


Principals tecnologies d'Oracle utilitzades per l'àrea de desenvolupament de solucions a mida

Leer más  >
portada_engineered_systems

Oracle Engineered Systems


Els sistemes d'enginyeria preintegrats d'Oracle permeten reduir els costos i la complexitat de les infraestructures informàtiques mentre s'augmenta la productivitat i el rendiment. Han estat optimitzats per aconseguir nivells de rendiment empresarial extraodinaris.

Leer más  >
cap_oracle_e-business_suite

Oracle E-Business Suite


Oracle E-Business Suite l'ajuda a prendre decisions empresarials sustentades en fets, a millorar les operacions empresarials i tots els seus processos de negoci reduint a més les despeses. Tot des d'un sistema dissenyat amb una estructura d'informació unificada i totalment integrada.

Leer más  >
cap_oracle_fusion_financial_management

Oracle Fusión Financial Management


Oracle Fusió Financial Management és una solució completa i integrada de gestió financera que estableix les bases per a un bon govern i creixement constant, i ajuda a les organitzacions a prendre millors decisions, augmentar l'eficiència, reduir costos i innovar contínuament.

Leer más  >