Oracle Cloud

Serveis de IaaS, PAAS i SaaS per al seu negoci

Com Oracle Platinum Partner certificat per Cloud, ABAST posa a la seva disposició la completa oferta de serveis IaaS, PAAS i SaaS de la plataforma Oracle Cloud, així com els serveis de disseny, implementació i suport necessaris per a la seva posada en marxa i correcte funcionament.

Solucions i serveis destacats

Entrepreneur in red using a mobile phone on the street

Customer Service Chatbot


Les empreses necessiten oferir canals àgils de comunicació als seus clients perquè puguin gestionar els seus serveis de forma senzilla. Per a això cada vegada és més freqüent l'ús de chatbots per a plataformes estàndard de missatgeria i web, que permeten als clients accedir als seus serveis a qualsevol hora i en qualsevol lloc a través dels seus dispositius mòbils.

Leer más  >
cap_it_help_desk_chatbot_02

IT Help Desk Chatbot


Atendre les consultes dels usuaris comporta una inversió en temps molt elevada per part de l'equip d'IT. L'ús d'un chatbot que doni resposta automatitzada a les consultes més recurrents o que pugui gestionar algunes incidències senzilles típiques, com la recuperació de contrasenyes, li seervirá per descarregar de treball al seu equip de suport.

Leer más  >
Paquetizados_Oracle

Oracle Database Cloud Migration


La base de dades Oracle és una de les bases de dades que major fiabilitat donen i que garanteixen un alt nivell de robustesa. Una de les tendències tecnològiques de l'actualitat és ubicar els diferents sistemes en el Cloud, perseguint una major flexibilitat i la reducció dels costos d'administració.

Leer más  >

Oracle Cloud Platform: SaaS + PaaS + IaaS

La plataforma de serveis cloud d’Oracle ofereix un ampli rang de solucions IaaS, PAAS i SaaS completament integrades, perquè pugui utilitzar les peces que necessiti i combinar-les amb un òptim funcionament.

oracle cloud
img_oracle_cloud_01

Descobreix el núvol híbrid d’Oracle

Oracle Cloud Platform: SaaS + PaaS + IaaS

La plataforma de serveis cloud d’Oracle ofereix un ampli rang de solucions IaaS, PAAS i SaaS completament integrades, perquè pugui utilitzar les peces que necessiti i combinar-les amb un òptim funcionament.

oracle cloud
img_oracle_cloud_01

Oracle Cloud Platform: Una plataforma, múltiples usos

A cada categoria de Cloud Platform es lliuren diferents serveis individuals que poden mantenir-se per si sols o que es poden utilitzar junts per treballar d’una manera integrada.

img_oracle_cloud_02

Oracle Cloud Platform ajuda als clients a crear noves aplicacions, ampliar les ja existents i moure fàcilment les càrregues de treball locals existents al núvol sense canvis en l’aplicació. Els serveis estan dissenyats per:

  • Maximitzar l’experiència i la productivitat de l’usuari final
  • Permetre als desenvolupadors administrar i analitzar dades, desenvolupar, provar i implementar aplicacions ràpidament
  • Permetre als arquitectes integrar-se ràpidament en aplicacions locals i en el núvol
  • Facilitar als usuaris empresarials la generació de coneixements de negocis i col·laboració empresarial.

Amb Oracle Cloud Platform, els clients i socis poden aprofitar el middleware d’Oracle i el programari de base de dades líders de la indústria que milers d’organitzacions globals ja utilitzen per administrar els seus propis negocis, tot això a través del núvol. L’extens nivell d’automatització que s’ha dissenyat en el núvol d’Oracle, es tradueix en un menor time-to-value, major innovació i menor cost per als clients.

Oracle Cloud Platform ofereix IaaS Empresarial

ABAST proporciona als seus clients serveis de IaaS empresarial basats en Oracle Cloud Platform, un núvol construït des del seu inici per donar resposta a les necessitats de les empreses.

img_oracle_cloud_03

ABAST l’ajuda a migrar al núvol i a gestionar les seves TIC

cap_abast_hybrid_multicloud_4

Núvol híbrid multicloud


Des d'ABAST oferim una completa col·lecció de serveis de núvol públic i núvol privat integrant els serveis d'alguns principals proveïdors de cloud empresarial, com Oracle, Microsoft o DXC Technology, amb serveis propis en el núvol i disseny de núvols privats sobre tecnologies i arquitectures estàndard (VMware, Openstack ...).

Leer más  >
cap_servicios_transicion_al_cloud

Serveis de transició al Cloud


Des d'ABAST podem ajudar-li a definir la millor estratègia per obtenir el màxim rendiment del Cloud Computing, des de l'anàlisi de viabilitat fins a la planificació de les fases de transformació i migració.

Leer más  >
Business communications

Serveis gestionats


Prestem els serveis TI que la seva organització necessiti externalitzar perquè pugui centrar-se en la gestió del seu negoci.

Leer más  >