ABAST potència #HybridCloudConnect gràcies a l’aliança amb Equinix

Notícies

ABAST potència #HybridCloudConnect gràcies a l’aliança amb Equinix

11 d'abril de 2023

ABAST signa un acord de col·laboració amb Equinix, la companyia d’infraestructura digital del món™, pel qual es converteix en partner d’aquest proveïdor de serveis de comunicacions i infraestructura TI reconegut. La integració de les solucions i serveis d’Equinix a #HybridCloudConnect, l’entorn cloud d’ABAST, permet una interconnectivitat més gran entre diferents infraestructures i plataformes, millorant l’avantatge competitiu en el sector IT en aspectes com les xarxes, l’emmagatzematge, la computació i el software.

Equinix, amb més de 245 data centers a 5 continents diferents, ofereix interconnexions globals que proporcionen a ABAST una gran capacitat d’operabilitat en clients que manegen gran quantitat de dades per tot el món.

A més, Equinix es basa en una Arquitectura Orientada a la Interconnectivitat (IOA) , que és un marc d’arquitectura d’IT comprovat i repetible que pot transformar el negoci digital en ubicacions distribuïdes a tot el món. Per tant, redueix el cost i la latència de la xarxa, distribuint la infraestructura d’IT híbrida mitjançant la ubicació de la dada el més propera possible a la ubicació del tractament. Així, es facilita el compliment de normatives locals en qüestió de protecció de dades, transferències internacionals, etc.

#HybridCloudConnect combina entorns públics i privats gràcies a la interconnexió que ens proporciona Equinix com ara per a les plataformes Microsoft Azure i Oracle Cloud, entre d’altres, i per a plataformes de núvol privat com HPE i Equinix. Sense oblidar-nos dels entorns OnPremise dels nostres clients.

Gràcies a aquesta aliança és possible obtenir un entorn de núvol híbrid combinant serveis, aplicacions, dades i càrregues de treball dels diferents núvols, segons les necessitats de cada client.

#HybridCloudConnect d’ABAST s’aprofita d’aquests i de molts altres avantatges d’Equinix per reunir i interconnectar infraestructura fonamental per al seu èxit de manera sostenible i segura, creant un entorn Cloud empresarial molt més potent, ràpid, estable i amb connexions més segures.

Relacionat

ABAST PLATFORM DAY 2023
Casos pràctics de com catalitzar la Transformació Digital a través del Cloud
HPE GreenLake & #HybridCloudConnect
Núvol privat, núvol públic o núvol híbrid. Quin tipus de Cloud és millor per a la meva empresa?
Webinar: Plataformes de núvol privat basades en HPE GreenLake

Registration

Forgotten Password?