Emmagatzematge HPE 3PAR

Emmagatzematge de nivell 1 creat per a la virtualització i cloud, amb solucions de gamma mitjana, empresarials i tot flash. Potència l'agilitat amb un disseny amb optimització flash i amb accés a objectes, arxius i blocs.

HPE 3PAR StoreServ pot reduir l’emmagatzematge de cost total de propietat (TCO) ara per ara i permetre l’agilitat en temps propers. Rendiment optimitzat per flash, suport de protocol unificat, disponibilitat demostrada i Thin deduplication, a més de característiques d’autogestió per a menys complexitat. L’emmagatzematge principal per a totes les seves necessitats. Amb l’emmagatzematge federat, podrà mobilitzar sense interrupció dades entre qualsevol sistema 3PAR StoreServ per facilitar les coses en el futur.


Aquesta guardonada plataforma ofereix capacitats crítiques per a la virtualització, processament de transaccions en línia (OLTP) i característiques totalment flash. Ja necessiti assequibilitat de rang mitjà, rendiment totalment flash o escala empresarial, hi ha una solució HPE 3PAR StoreServ a la seva mida.

HPE 3PAR StoreServ 8000


Emmagatzematge de disc resistent de nivell 1 a preus de gamma mitjana.

Vol consolidar en una matriu flash de classe empresarial sense comprometre el rendiment, l’escalabilitat, els serveis de dades o la capacitat de recuperació? L’emmagatzematge HPE 3PAR StoreServ 8000 ofereix els avantatges de rendiment d’una arquitectura optimitzada per a flash creada expressament sense renunciar a la resiliència, els serveis de dades o la mobilitat de dades. Una arquitectura optimitzada per a flash redueix els colls d’ampolla de rendiment que poden ofegar les matrius de discs híbrides i per a fins generals.

Característiques tècniques principals

  • Flash / híbrid bàsic
  • Nodes màx. del controlador: 4
  • Ports màx. del host: 4-24
  • Fibre Channel: 0-8
  • Capacitat bruta màx .: 750-3000 TiB

HPE 3PAR StoreServ 20000


Emmagatzematge flash d’escala empresarial amb una nova classe de densitat.

Els entorns de núvol i ITaaS l’han obligat a conformar-se amb emmagatzematge de nivell 1 que compromet el rendiment i l’escalabilitat? Està interessat en el processament de 6 vegades més transaccions per segon amb un 90% menys de discos? L’emmagatzematge HPE 3PAR StoreServ 20000 és una nova classe de matrius flash empresarials amb més de 3 milions d’IOPS, latències de submilisegundos, 7 vegades més densitat i una escalabilitat de fins a 15 PiB de capacitat utilitzable per a la consolidació massiva. L’arquitectura flash optimitzada presenta HPE 3PAR Gen5 Thin Express ASIC per a tecnologies lleugeres accelerades per hardware, amb deduplicació en línia per reduir els requisits de capacitat en fins a un 75%.

Característiques tècniques principals

  • Flash / híbrid per a consolidació massiva
  • Nodes màx. del controlador: 8
  • Ports màx. del host: 160
  • Fibre Channel: 0-160
  • Capacitat bruta màx .: 3932-6000 TiB

Descobreixi els avantatges de l’emmagatzematge All Flash

Descarregui en format PDF aquest informe tècnic

img_guia_almacenamiento_flash