HPE Nimble Storage

Emmagatzematge flash predictiu inteligent

HPE Nimble Storage aprofita l’emmagatzematge flash i l’anàlisi predictiu de HPE Infosight per oferir un accés ràpid i fiable a les dades amb una disponibilitat mesurada del 99,9999%. Un nou concepte d’emmagatzematge autònom que simplifica les operacions en analitzar, predir i resoldre un 86% dels problemes de forma automàtica.

Tecnologia d’última generació i alta rendibilitat per al seu emmagatzematge

HPE Nimble Storage ofereix els més alts nivells de disponibilitat, senzillesa extrema d’operació, una capacitat efectiva líder del sector i una arquitectura preparada per al futur.

Gràcies a la tecnologia d’anàlisi predictiu de HPE Infosight, les matrius all flash HPE Nimble Storage prediuen i resolen de forma automàtica el 86% dels problemes abans fins i tot que sàpiga que existeixen. El RAID de paritat Triple + pot gestionar tres errors d’unitat simultanis i proporciona una protecció addicional mitjançant la paritat intraunidad. Per tot això, les matrius all flash HPE Nimble Storage li ofereixen una disponibilitat del 99,9999%.

A més, els arrays all-flash HPE Nimble Storage són capaços d’emmagatzemar més dades per terabyte d’emmagatzematge flaix que altres cabines all-flash. Els nous models HPE Nimble són capaços d’oferir nivells de reducció de dades de fins a 5 vegades o més gràcies a la deduplicació i la compressió variable de blocs en línia.

Molt fàcils d’implementar i d’usar, les matrius incorporen llicències tot inclòs, senzilles actualitzacions i opcions flexibles de pagament.

HPE Nimble Storage està preparat per al núvol i implementa flash de manera local o en el núvol amb serveis de dades comuns, així com mobilitat entre all-flash, flash adaptatiu i els volums HPE Cloud. A més els arrays HPE Nimble estan preparats per al futur de les noves tecnologies com NVMe i Storage Class Memory (SCM). La inversió que realitzi avui en emmagatzematge l’ajudarà en el futur.

HPE_Nimble_Storage_All_Flash_Arrays

HPE Nimble Storage
All Flash Arrays


  • Capacitat en brut de 6 a 1106 TB
  • Capacitat útil des de 3 fins 815 TB
  • Capacitat efectiva des de 14 fins 4075 TB (es pressuposa una reducció de dades de 5: 1 motivada per la deduplicació i la compressió)

HPE Nimble Storage
Adaptative Flash Arrays


  • Capacitat en brut des de 11-1260 TB
  • Capacitat útil des de 7 fins 1016 TB
  • Capacitat efectiva des de 34 fins 5080 TB (es pressuposa una reducció de dades de 5: 1 motivada per la compressió)
  • Capacitat efectiva des de 126 fins a 18.288 TB (es pressuposa una reducció de dades de 18: 1 derivada de la deduplicació i la compressió per a càrregues de treball de DR i còpia de seguretat)

Vídeo: HPE Nimble Storage. Almacenamiento flash y análisis predictivo.

Documents

Descargue el PDF de la hoja de producto en castellano

img_doc_hpe_nimble_data_sheet

Descargue esta infografía sobre como el "machine learning" le ayuda a evitar caidas en las aplicaciones.

img_doc_infografia_nimble_machine_learning