Oracle Engineered Systems

Els sistemes d'enginyeria preintegrats d'Oracle permeten reduir els costos i la complexitat de les infraestructures informàtiques mentre s'augmenta la productivitat i el rendiment. Han estat optimitzats per aconseguir nivells de rendiment empresarial extraodinaris.

Gràcies a aquestes solucions es necessita un menor temps per a la producció, implantant paquets de software i hardware Oracle predissenyats i preinstal·lats. A més, un paquet d'un únic proveïdor simplifica i redueix els costos associats amb la compra, el desplegament i el suport dels entorns informàtics.

Solucions Engineered Systems d’Oracle

Es tracta de solucions innovadores que proveeixen als negocis maximització i potenciació del seu acompliment, són fàcils d’implementar i integrables amb altres tecnologies.

El repte de les empreses és obtenir millors resultats, incrementar l’agilitat i crear la diferenciació competitiva requerida per millorar el seu negoci, brindant serveis diferencials als seus clients. El portfolio d’Oracle Engineered Systems incrementa els resultats, millora l’experiència dels clients, optimitza la productivitat dels usuaris, redueix la complexitat de TI i costos en els Data Center.

La família Engineered Systems ofereix variants per resoldre diverses necessitats de negocis i TI. Cada sistema té fortaleses i avantatges. Gràcies a la seva flexibilitat, s’adapten a les prioritats dels negocis i ofereixen capacitats per prendre decisions intel·ligents.

img1_eng_systems

Algunes de les solucions més destacades dins de la família d’Oracle Engineered Systems són:

Oracle Database Appliance (ODA)

Senzill, fiable i assequible, Oracle Database Appliance permet prendre avantatge de la més popular base de dades en un sistema únic, fàcil d’implementar i administrar, que ara suporta virtualització. Oracle Database Appliance és un paquet complet de software, servidor, emmagatzematge i xarxa, dissenyat en nom de la simplicitat, el que li permetrà estalviar temps i diners en fer més senzill el desplegament, manteniment i suport de la base de dades i l’aplicació de les càrregues de treball.

Un sistema totalment integrat i redundant de software, servidors, emmagatzematge i connexió en xarxa en una sola caixa que subministra serveis de base de dades de gran disponibilitat per a una àmplia gamma d’aplicacions de processament de transaccions en línia (OLTP) i magatzem de dades (data warehouse) tant desenvolupades internament com adquirides.

Permet estalviar fins a 2000 hores de mà d’obra durant un període de tres anys amb instal·lació, manteniment i suport de càrregues de treball de base de dades senzilles.

Les empreses poden consolidar bases de dades de OLTP i emmagatzematge de dades de fins a 4 terabytes de mida, el que les fa idònies per a la mitjana empresa i els sistemes departamentals.

Oracle Exadata Database Machine

Oracle Exadata Database Machine ha estat dissenyada per ser la plataforma més disponible i de major rendiment per a l’execució d’Oracle Database (és l’única màquina de base de dades que proporciona un rendiment extrem). Oracle Exadata executa tot tipus de càrregues de treball de bases de dades incloses Online Transaction Processing (OLTP), Data Warehousing (DW) i consolidació de càrregues de treball mixtes. Senzill i fàcil d’implementar, Oracle Exadata Database Machine potència i protegeix les seves bases de dades més importants i és la base ideal per un núvol de base de dades consolidada.

Oracle Exalogic Elastic Cloud

Oracle Exalogic Elastic Cloud s’ha dissenyat, optimitzat i certificat per a l’execució de les aplicacions i les tecnologies d’Oracle, i és idoni per al middleware i les aplicacions amb missions essencials d’Oracle i d’altres fabricants. Ofereix un baix cost total de propietat, redueix el risc i proporciona uns nivells inèdits de rendiment, fiabilitat i escalabilitat.

Oracle Exalytics In-Memory Machine

És el primer sistema del món dissenyat específicament per lliurar alt rendiment en anàlisi, modelització i planificació. Construït amb hardware estàndard de la indústria, amb software líder en el mercat d’intel·ligència de negocis i amb tecnologia de base de dades en memòria, Oracle Exalytics és un sistema optimitzat que ofereix respostes a totes les seves preguntes de negocis sense precedents en velocitat, intel·ligència, simplicitat i facilitat de maneig.

Oracle Big Data Appliance

Oracle és el primer proveïdor que ofereix una solució completa i integrada per abordar l’espectre complet de l’empresa i les seves necessitats de gestió de grans volums de dades (big data). L’estratègia d’Oracle en big data se centra en la idea que les empreses poden evolucionar la seva arquitectura de dades actual per incorporar big data i lliurar valor de negoci. En evolucionar l’arquitectura actual de l’empresa, es pot aprofitar la provada fiabilitat, flexibilitat i rendiment dels seus sistemes.

img_piramide_middleware

Els coneixements dels nostres especialistes en Oracle i de la resta d’àrees tècniques d’ABAST, units a la nostra experiència de més de 30 d’anys com a integrador i proveïdor de serveis TI, ens permeten oferir solucions i serveis associats a pràcticament tot el stack tecnològic de Oracle.

Des d’ABAST posem a la seva disposició el hardware i les llicències de software Oracle que la seva organització necessita, complementats per un ampli ventall de serveis relacionats. Entre ells projectes de sistemes i virtualització, solucions de base de dades (amb especial atenció a les opcions per a alta disponibilitat i contingència), big data i business intelligence, desenvolupament d’aplicacions a mida, monitorització d’aplicacions, així com serveis d’outsourcing i serveis gestionats de suport 24×7.

Tot això avalat per la nostra certificació com Oracle Platinum Partner.