Solucions SaaS

ABAST posa a la seva disposició un gran nombre de solucions en modalitat “Software as a Service”, que simplifica la posada en marxa, elimina els costos de gestió i actualització, i facilita el control de la despesa.

Software as a Service

Les solucions en modalitat “Software as a Service” són aplicacions allotjades en el núvol disponibles en mode de subscripció. Aquest tipus de solucions redueixen o eliminen totalment la necessitat d’una inversió inicial i faciliten una posada en funcionament i desplegament molt més ràpida. A més, no haurà de preocupar-se per la infraestructura que suporta les aplicacions, ni de la gestió, administració i actualitzacions de les mateixes, perquè tot això ve inclòs en la subscripció. Gairebé totes elles estan disponibles també en manera local (On-Premise), de manera que vostè pot triar l’opció que més li interessi o fins i tot, en alguns casos, combinar-les per crear una solució híbrida.

Aquestes són algunes de les solucions disponibles en mode SaaS que ABAST posa a la seva disposició:

SCAN_VISIO SaaS

SCAN_VISIO SaaS és una solució cloud en modalitat de pagament per ús que li permet automatitzar els seus processos relacionats amb Factures de Proveïdors / Comptes a Pagar. El sistema extreu, interpreta i valida automàticament la informació de la Factura, i proporciona una interfície intuïtiva per verificar l’exactitud de les dades extretes per finalment exportar al seu sistema ERP i guardar les factures en un repositori al núvol on després poden ser fàcilment consultades.

Llegir més »
Microsoft Office 365

Office 365 ofereix en modalitat SaaS el conjunt d’eines de productivitat i col·laboració més reconegut i més ben valorat pels usuaris. Com Microsoft Partner, ABAST el pot assessorar a escollir el pla més adequat i ajudar-lo amb els nostres serveis per a la migració o integració amb la seva plataforma actual.

Llegir més »
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central és l’evolució de Dynamics NAV, el software de gestió empresarial per a Pimes més utilitzat a Espanya i a tot el món, una solució pensada per automatitzar i connectar els seus processos empresarials de les àrees de finances, vendes, servei, operacions i projectes, desenvolupada per oferir la millor experiència a l’usuari, en el núvol i integrada amb Office 365 i la resta de solucions Dynamics 365.

Llegir més »
Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 és una nova generació d’aplicacions empresarials intel·ligents que l’ajuden a capacitar als seus empleats, captar els clients, optimitzar operacions, desenvolupar noves oportunitats de negoci i accelerar la seva transformació digital.

Llegir més »
Captio – Gestió de despeses de viatge d’empresa

Captio és la primera solució homologada per l’Agència Tributària per a la gestió de tiquets de despesa d’empresa (transports, menjars, peatges, pàrquings …), i permet simplificar i agilitzar tot el procés des de la captura i entrada de justificants de despesa, la seva revisió i aprovació, i la seva comptabilització en l’ERP.

Llegir més »

Casos d'èxit Cloud

Santiveri migra els seus serveis TI al Cloud d'Oracle de la mà d'ABAST
MGA es modernitza amb un entorn d'IT híbrid de la mà d'ABAST
Grup Piñero innova en la comunicació amb els seus clients mitjançant chatbots
SERHS Distribució migra el seu entorn TI a un model de núvol híbrid
ASPY Prevenció migra les seves TI al núvol de la mà de ABAST

Altres temes relacionats

ABAST obté les designacions de Microsoft Solution Partner a Dades i IA ia Innovació digital i aplicacions
Oracle EU Sovereign Cloud: una solució de núvol segura i flexible per a la Unió Europea i Espanya
Webinar: Plataformes de núvol privat basades en HPE GreenLake
Transformació de l'Emmagatzematge i la Gestió de les Dades amb HPE GreenLake
ABAST PLATFORM DAY 2023
ABAST Platform Day - Present i futur de les plataformes TI híbrides empresarials
Automatització i integració de processos de negoci amb Oracle Cloud
Oracle Cloud Infrastructure (OCI): Proposta de valor i avantatges competitius
ABAST, seleccionat com un dels 10 millors MSP d'Espanya
Modernització de TI i gestió d'entorns híbrids amb Nutanix

Registration

Forgotten Password?