Casos d'èxit

Destacats

cap_abast_hybrid_multicloud_4

Núvol híbrid multicloud


ABAST integra en la seva plataforma de núvol híbrid els millors serveis de cloud privat empresarial i núvol públic: VXC Technology VPC (abans HPE Helion VPC), Microsoft Azure, Oracle Cloud i serveis cloud propis de ABAST. Tot interconnectat a una LAN amb fibra dedicada i amb la possibilitat de replicació multi CPD per assegurar la més alta disponibilitat.

Leer más  >
cap_soluciones_de_gestion_ti_2

Solucions de Gestió TI


Som experts en les solucions de gestión TI de Micro Focus i oferim un conjunt de solucions i serveis dissenyats específicament per identificar i resoldre les problemàtiques de les principals àrees dels departaments de TI.

Leer más  >
cap_scan_visio.jpg

SCAN_VISIO eDocument Suite


ABAST ha desenvolupat SCAN_VISIO eDocument Suite, una solució avançada i completa per a la Gestió Electrònica de documents que li permet gesionar i classificar els seus documents de paper o ofimàtics en format i arxiu digital.

Leer más  >

Futuristic modern cyber man with technology screen eye panel concept

Ciberseguretat


ABAST li ofereix consultoria, serveis i les solucions tecnològiques més avançades per ajudar a protegir la informació i altres actius de la seva organització que depenen d'un suport o un servei TIC.

Leer más  >
Web and SEO analytics concept

Solucions i serveis Business Intelligence & Business Analytics


Oferim als nostres clients Solucions integrals de Business Intelligence / Business Analytics. Els nostres serveis cobreixen des del disseny de l'arquitectura i els models decisionals fins al desplegament de les eines per als usuaris finals.

Leer más  >
cap_microsoft_dynamics_365

Microsoft Dynamics 365


Microsoft Dynamics 365 és una nova generació d'aplicacions empresarials intel·ligents que l'ajuden a capacitar als seus empleats, captar els clients, optimitzar operacions, desenvolupar noves oportunitats de negoci i accelerar la seva transformació digital.

Leer más  >
cap_almacenamiento_y_protecccion_de_datos

Emmagatzematge i protecció de dades


Solucions capaces de gestionar grans volums de dades, garantint els majors nivells de disponibilitat, seguretat i velocitat d'accés a la informació

Leer más  >

Principals aliances i certificacions

Novetats / Promocions

cap_dynamics_365_business_central

Microsoft Dynamics 365 Business Central


Microsoft Dynamics 365 Business Central és l'evolució de Dynamics NAV, el software de gestió empresarial per a Pimes més utilitzat a Espanya i a tot el món, una solució pensada per automatitzar i connectar els seus processos empresarials de les àrees de finances, vendes, servei, operacions i projectes, desenvolupada per oferir la millor experiència a l'usuari, en el núvol i integrada amb Office 365 i la resta de solucions Dynamics 365.

Leer más  >
cap_oracle_cloud

Oracle Cloud


Com Oracle Platinum Partner certificat per Cloud, ABAST posa a la seva disposició la completa oferta de serveis IaaS, PAAS i SaaS de la plataforma Oracle Cloud, així com els serveis de disseny, implementació i suport necessaris per a la seva posada en marxa i correcte funcionament.

Leer más  >
cap_azure

Microsoft Azure


Azure, la plataforma de núvol públic de Microsoft, proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PAAS que permeten a les organitzacions portar al núvol les seves aplicacions empresarials actuals o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa al núvol. ABAST com Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider, integra Azure dins de la seva àmplia oferta cloud.

Leer más  >
portada

Security Advisor – DPO Assistant


L'entrada en vigor del nou Reglament General de Protecció de Dades (GDPR) ha introduït la figura del DPO - Data Protection Officer, el nomenament és obligatori en determinats tipus d'organitzacions i altament recomanat a la resta. El DPO serà la persona encarregada d'exercir funcions preventives i proactives relacionades amb el GDPR, supervisant, coordinant i divulgant la política de protecció de dades de l'organització.

Leer más  >
Man in blue sweater working in a data center.

Conscienciació en Ciberseguretat pels treballadors


El 80% dels ciberatacs que afecten les empreses tenen origen en els seus propis empleats. Els departaments de TI implementen solucions de seguretat capaços de fer front a moltes amenaces, però no és possible minimitzar els riscos sense un pla de capacitació, conscienciació i educació dels usuaris.

Leer más  >
1648445496-steuererklaerung-2017-experte-tipps-1qFKmvPsytef

ABAST SII


ABAST SII és una solució dissenyada específicament per la normativa SII d'enviament online dels registres d'IVA. Pot integrar-se amb qualsevol ERP i permet connectar via web services amb l'AEAT per a l'enviament i recepció d'informació, mantenint el control, monitorització i traçabilitat de la informació enviada.

Leer más  >
cap_veeam_95

Veeam Availability Suite v9.5


Veeam® Availability Suite ™ ofereix alguna cosa completament diferent - Disponibilitat for the Always-On Enterprise ™ - aprofitant les inversions de TI a la virtualització del servidor, emmagatzematge modern i el núvol, per ajudar les organitzacions a complir amb els objectius de nivell de servei actuals, permetent la recuperació de qualsevol servei de TI i les aplicacions i dades associades en qüestió de minuts o segons.

Leer más  >
DaaS - Desktop as a Service

DaaS - Virtual Desktops


Les solucions Desktop as a Service (Dies) ofereixen múltiples avantatges tant per als usuaris com per al departament de TI. ABAST ofereix una plataforma d'escriptoris virtuals basada en tecnologia Flexxible i allotjada a l'entorn de núvol empresarial de Hewlett Packard Enterprise (HPE Helion VPC), que ofereix els majors nivells de rendiment, seguretat i disponibilitat.

Leer más  >
fondo_webinar_crm_distribucion

Webinar CRM Sector Distribución


El sector Distribución es complejo, ya que tiene que lidiar tanto con fabricantes, como con minoristas y consumidores finales. ¿Qué solución elegir a la hora de gestionar perfiles tan distintos y con diferentes necesidades? La respuesta está en la inteligencia automatizada. Te lo contamos todo en un webinar y te proponemos soluciones.

Leer más  >
logo_ABAST_q