Casos d'èxit

Destacats

cap_abast_hybrid_multicloud_4

Núvol híbrid multicloud


ABAST integra en la seva plataforma de núvol híbrid els millors serveis de cloud privat empresarial i núvol públic: VXC Technology VPC (abans HPE Helion VPC), Microsoft Azure, Oracle Cloud i serveis cloud propis de ABAST. Tot interconnectat a una LAN amb fibra dedicada i amb la possibilitat de replicació multi CPD per assegurar la més alta disponibilitat.

Leer más  >
cap_soluciones_de_gestion_ti_2

Solucions de Gestió TI


Som experts en Micro Focus i oferim un conjunt de solucions i serveis dissenyats específicament per identificar i resoldre les problemàtiques de les principals àrees dels departaments de TI.

Leer más  >
cap_scan_visio.jpg

SCAN_VISIO eDocument Suite


ABAST ha desenvolupat SCAN_VISIO eDocument Suite, una solució avançada i completa per a la Gestió Electrònica de documents que li permet gesionar i classificar els seus documents de paper o ofimàtics en format i arxiu digital.

Leer más  >

Futuristic modern cyber man with technology screen eye panel concept

Ciberseguretat


ABAST li ofereix consultoria, serveis i les solucions tecnològiques més avançades per ajudar a protegir la informació i altres actius de la seva organització que depenen d'un suport o un servei TIC.

Leer más  >
Web and SEO analytics concept

Solucions i serveis Business Intelligence & Business Analytics


Oferim als nostres clients Solucions integrals de Business Intelligence / Business Analytics. Els nostres serveis cobreixen des del disseny de l'arquitectura i els models decisionals fins al desplegament de les eines per als usuaris finals.

Leer más  >
cap_microsoft_dynamics_365

Microsoft Dynamics 365


Microsoft Dynamics 365 és una nova generació d'aplicacions empresarials intel·ligents que l'ajuden a capacitar als seus empleats, captar els clients, optimitzar operacions, desenvolupar noves oportunitats de negoci i accelerar la seva transformació digital.

Leer más  >
cap_almacenamiento_y_protecccion_de_datos

Emmagatzematge i protecció de dades


Solucions capaces de gestionar grans volums de dades, garantint els majors nivells de disponibilitat, seguretat i velocitat d'accés a la informació

Leer más  >

Principals aliances i certificacions

Novetats / Promocions

Man in blue sweater working in a data center.

Preparació per al compliment del GDPR


El Reglament General de Protecció de Dades (GDPR) ha estat dissenyat per harmonitzar les lleis de privacitat de dades de tots els països europeus i defensar la privacitat de les dades dels ciutadans de la Unió Europea.

Leer más  >
cap_azure

Microsoft Azure


Azure, la plataforma de núvol públic de Microsoft, proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PAAS que permeten a les organitzacions portar al núvol les seves aplicacions empresarials actuals o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa al núvol. ABAST com Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider, integra Azure dins de la seva àmplia oferta cloud.

Leer más  >
cap_oracle_cloud

Oracle Cloud


Com Oracle Platinum Partner certificat per Cloud, ABAST posa a la seva disposició la completa oferta de serveis IaaS, PAAS i SaaS de la plataforma Oracle Cloud, així com els serveis de disseny, implementació i suport necessaris per a la seva posada en marxa i correcte funcionament.

Leer más  >
Man in blue sweater working in a data center.

Conscienciació en Ciberseguretat pels treballadors


El 80% dels ciberatacs que afecten les empreses tenen origen en els seus propis empleats. Els departaments de TI implementen solucions de seguretat capaços de fer front a moltes amenaces, però no és possible minimitzar els riscos sense un pla de capacitació, conscienciació i educació dels usuaris.

Leer más  >
1648445496-steuererklaerung-2017-experte-tipps-1qFKmvPsytef

ABAST SII


ABAST SII es una solución diseñada específicamente para la normativa SII de envío online de los registros de IVA. Puede integrarse con cualquier ERP y permite conectar vía web services con la AEAT para el envío y recepción de información, manteniendo el control, monitorización y trazabilidad de la información enviada.

Leer más  >
cap_veeam_95

Veeam Availability Suite v9.5


Veeam® Availability Suite ™ ofereix alguna cosa completament diferent - Disponibilitat for the Always-On Enterprise ™ - aprofitant les inversions de TI a la virtualització del servidor, emmagatzematge modern i el núvol, per ajudar les organitzacions a complir amb els objectius de nivell de servei actuals, permetent la recuperació de qualsevol servei de TI i les aplicacions i dades associades en qüestió de minuts o segons.

Leer más  >
logo ABAST