Bases de Dades i Middleware

Proporcionem solucions de bases de dades amb les opcions i productes complementaris necessaris per atendre els requeriments específics dels nostres clients en matèria de rendiment, disponibilitat, seguretat, compliment, emmagatzematge, gestió i anàlisi de les seves dades.

Igualment posem a la seva disposició avançades solucions Middleware, com a plataforma d'innovació, per crear i utilitzar aplicacions empresarials àgils i intel·ligents i per potenciar al màxim l'eficàcia informàtica, aprofitant plenament les modernes arquitectures de maquinari i programari.

Bases de dades Oracle


Plataforma de base de dades al núvol

Base de dades

Projectes de continuïtat de negoci

Projectes de contingència

Opcions de Base de Dades

 • Oracle Partitioning
 • Oracle Diagnostics Pack
 • Oracle Tuning Pack
 • Oracle Advanced Compression
 • Oracle OLAP
 • Oracle Advanced Security

Projectes de seguretat, GDPR i LOPD

Serveis relacionats


img_tecnologias_bbdd

Oracle Fusion Middleware


Plataforma per Aplicacions Mòbils al núvol

 • Oracle Mobile Cloud
 • Oracle Intelligent Bots

Migracions de Forms & Reports

 • 6i, 9i, 10g a WebLogic Suite 11g, 12c

Aplicacions a mida

Aplicacions Mòbils (App’s)

Projectes d’integració

Business Intelligence i Data Warehouse

 • Oracle Business Intelligence
 • Oracle WareHouse Builder
 • Oracle Data Integrator

Portals Web – Customer experience

Digitalització i gestió documental

Monitorització d’aplicacions

BBDD i Middleware Microsoft


Base de dades

Eines de desenvolupament

 • Microsoft Visual Studio

BBDD i Middleware SAP


Base de dades

Eines de desenvolupament

 • SAP Sybase PowerBuilder
cap_oracle_autonomous_database

Oracle Autonomous Database


Oracle recorre al machine learning i l'automatització per revolucionar la gestió de dades amb la introducció de la primera base de dades autònoma de el món, que ofereix autogestió per incrementar l'estalvi en costos d'administració i millorar la seguretat i el rendiment.

Leer más  >
Paquetizados_Oracle

Oracle Database Cloud Migration


La base de dades Oracle és una de les bases de dades que major fiabilitat donen i que garanteixen un alt nivell de robustesa. Una de les tendències tecnològiques de l'actualitat és ubicar els diferents sistemes en el Cloud, perseguint una major flexibilitat i la reducció dels costos d'administració.

Leer más  >
cap_base_de_datos_oracle

Oracle Database


El podem assessorar sobre les diferents edicions, opcions i productes relacionats, oferir-li una sèrie de serveis experts per ajudar-lo a treure el major partit a les seves bases de dades Oracle i donar resposta a les necessitats de la seva organització pel que fa a disponibilitat i seguretat de les seves dades.

Leer más  >
cap_mantenimiento_bases_de_datos_oracle

Manteniment de bases de dades Oracle


ABAST li proporciona els serveis de tecnologia Oracle necessaris per a la correcta gestió de les seves bases de dades, ajudant-lo a millorar el seu rendiment, disponibilitat i seguretat.

Leer más  >
cap_middleware_oracle

Oracle Fusion Middleware


Oracle Fusion Middleware és una plataforma d'innovació que ofereix un enfocament complet, obert i integrat per diverses tecnologies socials, mòbils i del núvol. Permet crear i utilitzar aplicacions empresarials àgils i intel·ligents, i al mateix temps potenciar al màxim l'eficàcia informàtica.

Leer más  >
Portada_MySQL_ABAST_SPI

MySQL


MySQL és la base de dades de codi obert més popular del mercat. Gràcies al seu rendiment provat, a la seva fiabilitat i a la seva facilitat d'ús, MySQL s'ha convertit en la base de dades líder triada per a les aplicacions basades en web i utilitzada per propietats web de perfil alt, com Facebook, Twitter, YouTube i els cinc llocs web principals. A més, és una elecció molt popular com a base de dades integrada, distribuïda per milers de ISV i OEM.

Leer más  >

Casos d'èxit

cap_base_de_datos_microsoft_sql_server

Microsoft SQL Server


SQL Server, l'àmplia plataforma de base dades de Microsoft, ofereix un rendiment fiable gràcies a la integració de tecnologies en memòria, una ràpida obtenció d'informació útil a partir de qualsevol tipus de dades i una plataforma per a compilar, implementar i administrar solucions tant locals com en núvol.

Leer más  >
cap_mantenimiento_bases_de_datos_microsoft_sql_server

Manteniment de Microsoft SQL Server


ABAST li proporciona els serveis de tecnologia Microsoft necessaris per a la correcta gestió de les seves bases de dades, ajudant-lo a millorar el seu rendiment, disponibilitat i seguretat.

Leer más  >
cap_base_de_datos_sap_hana_sybase

SAP HANA i SAP Sybase


Maximitzi el rendiment amb el processament extrem de transaccions (XTP) i obtingui perspectives en temps real, tot això amb accés des de qualsevol lloc i en qualsevol moment a informació de missió crítica.

Leer más  >

Certificacions i aliances

Infraestructura para base de datos

portada_engineered_systems

Oracle Engineered Systems


Els sistemes d'enginyeria preintegrats d'Oracle permeten reduir els costos i la complexitat de les infraestructures informàtiques mentre s'augmenta la productivitat i el rendiment. Han estat optimitzats per aconseguir nivells de rendiment empresarial extraodinaris.

Leer más  >
cap_hp_converged_systems_cat

HP Converged Systems


Simplifiqui els seus processos de TI amb un enfocament basat en sistemes per a una infraestructura convergent. Els sistemes ja avaluats, preintegrados i optimitzats per a càrregues de treball li estalvien temps d'integració que pot dedicar a la innovació.

Leer más  >
Woman using a HP Pro Slate 8" Tablet while having a conversation

Sistemes i virtualització


Projectes de virtualització i consolidació de sistemes per simplificar la gestió i millorar la flexibilitat, la disponibilitat, la capacitat de procés i el rendiment dels serveis TI.

Leer más  >