Microsoft Partner

Podem assessorar-li i oferir-li la cobertura tècnica adequada per a qualsevol projecte relacionat amb solucions Microsoft; Solucions empresarials basades en Dynamics 365, infraestructura / solucions cloud en Azure, desenvolupament sobre plataforma .NET, solucions de productivitat (Office 365), Business Intelligence amb SQL Server i Power BI, gestió d’entorns Windows i virtualització, etc.

En ABAST comptem amb un ampli equip de professionals capaços d’assessorar i oferir-li la cobertura tècnica adequada que requereix la seva organització per a qualsevol projecte relacionat amb solucions Microsoft. Com a distribuïdor de Microsoft, el podem ajudar també a triar la política d’adquisició de llicències o de subscripcions al núvol que millor s’adapti a la seva organització.

En qualitat de Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) Directe, podem dissenyar, implementar, gestionar i donar suport de manera directa a les seves solucions en el núvol basades en Microsoft Azure, Dynamics 365 i Office 365

En els últims anys, l’àrea de Solucions de Gestió Empresarial de ABAST ha implementat solucions CRM basades en Dynamics CRM i Dynamics 365 en un gran nombre d’empreses de diferents sectors i dimensions, així com també solucions ERP basades en Dynamics NAV.

En l’àrea de desenvolupament d’aplicacions, des ABAST podem ajudar-lo en les seves necessitats de projecte “clau en mà” o de “outsourcing” de personal especialista en desenvolupament en .NET, en Microsoft Sharepoint Server i en bases de dades Microsoft SQL Server. També realitzem projectes de DataWarehouse i Business Intelligence basats en tecnologia Microsoft (Power BI, Microsoft SQL Server Integration Services …),

Competències Microsoft (especialitzacions)

ABAST està acreditat actualment amb aquestes competències com Microsoft Partner: Gold Cloud Platform, Gold Cloud Productivity, Gold Small and Midmarket Cloud Solutions, Gold Data Center, Gold Data Analytics, Gold Data Platform,  Silver Application Development, Silver Collaboration and Content y Silver Messaging.

Microsoft_Partner_competencias_julio_2019

Solucions i serveis destacats

cap_azure

Microsoft Azure


Azure, la plataforma de núvol públic de Microsoft, proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PAAS que permeten a les organitzacions portar al núvol les seves aplicacions empresarials actuals o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa al núvol. ABAST com Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider, integra Azure dins de la seva àmplia oferta cloud.

Leer más  >
cap_microsoft_dynamics_365

Microsoft Dynamics 365


Microsoft Dynamics 365 és una nova generació d'aplicacions empresarials intel·ligents que l'ajuden a capacitar als seus empleats, captar els clients, optimitzar operacions, desenvolupar noves oportunitats de negoci i accelerar la seva transformació digital.

Leer más  >
cap_office_365

Microsoft Office 365


Office 365 ofereix en modalitat SaaS el conjunt d'eines de productivitat i col·laboració més reconegut i ben valorat pels usuaris. Com a Microsoft Partner, ABAST el pot assessorar a escollir el pla més adequat i ajudar-lo amb els nostres serveis per a la migració o integració amb la seva plataforma actual.

Leer más  >
cap_dynamics_365_business_central

Microsoft Dynamics 365 Business Central


Microsoft Dynamics 365 Business Central és l'evolució de Dynamics NAV, el software de gestió empresarial per a Pimes més utilitzat a Espanya i a tot el món, una solució pensada per automatitzar i connectar els seus processos empresarials de les àrees de finances, vendes, servei, operacions i projectes, desenvolupada per oferir la millor experiència a l'usuari, en el núvol i integrada amb Office 365 i la resta de solucions Dynamics 365.

Leer más  >
Paperless partners

Microsoft Dynamics CRM


Gestioni de forma integrada i eficaç els seus processos de vendes, màrqueting i atenció al client amb l'última generació de solucions CRM de Microsoft: Dynamics 365 for Sales, Marketing and Customer Service

Leer más  >
cap_soluciones_y_servicios_microsoft

Solucions i serveis Microsoft


Com a Partner certificat de Microsoft, tenim un equip de professionals capaços d'assessorar i oferir-li la cobertura tècnica que necessita en els seus projectes basats en tecnologia Microsoft (Windows Server, Microsoft System Center, Microsoft Exchange ...)

Leer más  >
cap_tecnologias_utilizadas_desarrollo_soluciones_a_medida

Desenvolupament d'aplicacions amb tecnologia Microsoft


Principals tecnologies de Microsoft utilitzades per l'àrea de desenvolupament de solucions a mida

Leer más  >
cap_base_de_datos_microsoft_sql_server

Microsoft SQL Server


SQL Server, l'àmplia plataforma de base dades de Microsoft, ofereix un rendiment fiable gràcies a la integració de tecnologies en memòria, una ràpida obtenció d'informació útil a partir de qualsevol tipus de dades i una plataforma per a compilar, implementar i administrar solucions tant locals com en núvol.

Leer más  >
cap_soluciones_bi_microsoft

Solucions Business Intelligence / Analytics de Microsoft


Microsoft ofereix una plataforma de Business Intelligence àmplia, basada en SQL Server i Office, que permet a les organitzacions compilar i implementar solucions BI segures, escalables i administrables.

Leer más  >